NieuwsGezin
19 maart 2021

deel

Hét moment voor een compliment aan iedereen van Kinderopvang

Elke dag zetten wij ons in voor de allerkleinsten. Wij, dat zijn alle collega’s binnen Partena en OZ Kinderopvang. Dat doen we met plezier, omdat we willen uitblinken in een kwalitatieve dienstverlening binnen een fijne en warme omgeving, een plek waar elk kind zich goed voelt.
Elke dag geven wij het beste van onszelf en streven we naar het allerbeste voor de allerkleinsten.
 
Hét moment voor een compliment aan iedereen van Kinderopvang

Soep voor onze 'soeper' collega's 

Omdat onze collega's elke dag zo hard hun best doen, hebben wij op 1 maart, nationale complimentendag, de kindbegeleiders en teamleiders verrast met een heerlijke gezonde portie soep! Soep, omdat het voor onze werkelijk 'soep’ppperrrr' collega’s zijn die de voorbije maanden, onder niet zo’n evidente omstandigheden, met passie en gedrevenheid aan de slag bleven om de kinderen elke dag een stukje te helpen groeien! 

We zijn dan ook ontzettend dankbaar om te kunnen rekenen op al die geweldige en zorgzame collega’s.

En een complimentje voor jou, de ouders

We willen deze gelegenheid ook even grijpen om jullie, mama’s en papa’s, te complimenteren. De voorbije maanden waren ook voor jullie ongetwijfeld niet eenvoudig, soms hectisch en zwaar, met veel onzekerheden.

Jullie liepen vast tegen grenzen aan, en hebben ze ongetwijfeld ook verlegd.
We hopen net als jullie van harte dat we heel snel opnieuw naar een samenleving kunnen zonder pandemie die onze draagkracht zo op de proef stelt. Om dan weer als vanouds, gezellig elkaar kunnen ontmoeten in een van onze kinderdagverblijven. 

 

Lees ook

Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.

Ontdekking van het blotevoetenparcours in Heldenhuis

Een blotevoetenpad buiten kenden we al, maar ook binnen kun je heel eenvoudig zo’n tactiel pad maken. Bij kinderopvang Heldenhuis in Antwerpen maakten ze er een met verschillende materialen, om dan de kleine voetjes op verkenning te laten gaan.