Onze medewerkers groeien elke dag

Bij Partena Kinderopvang willen we niet alleen onze kindjes, maar ook onze medewerkers doen groeien. We zijn trots op het 'Investors in people' label dat we dit jaar opnieuw verdienden. 
Onze medewerkers groeien elke dag

Kwaliteitslabel als werkgever

Om het label 'Investors in People' te kunnen verdienen, werd het personeelsbeleid van Partena Kinderopvang onder de loep genomen. Belangrijk is vooral dat we voortdurend uitgebreid investeren in onze medewerkers. Door bijvoorbeeld het hele jaar door voor constructieve feedback te zorgen, coaching-momenten in te lassen, aan de team spirit te werken en opleidingen aan te bieden.

Teamwork

Onze kindbegeleiders werken heel zelfstandig, maar ook het team in elk kinderdagverblijf krijgt voldoende aandacht. Aan het hoofd van elk team staat een gemotiveerde supervisor, die coacht en ondersteunt. Zo kan elke kindbegeleider zich optimaal concentreren op z'n job en die ook met plezier uitvoeren.

Het hele jaar door delen onze medewerkers hun kennis en ervaringen via teammeetings. In een speciale online app delen we onze bevindingen. Zo kan elke kindbegeleider zelf, en op eigen tempo, z'n kennis bijspijkeren.

Jaarlijks sluiten we onze kinderdagverblijven uitzonderlijk 1 dag zodat alle kindbegeleiders samen een uitgebreide opleidingsdag kunnen volgen. 

Toekomstplannen

We willen ook volgend jaar nog verder groeien als organisatie. We zullen nog meer inzetten op de noden van onze kindbegeleiders. Zo ligt er een plan klaar voor ergocoaching, waarbij kindbegeleiders tips en tools krijgen om met de fysieke belasting van hun job om te gaan.

Nieuwe kindbegeleiders heten we welkom op een speciale onthaaldag, waar we ze op interactieve wijze meenemen in de wondere wereld van Partena Kinderopvang.

Tot slot vinden we het uiteraard ook belangrijk om successen samen te vieren en plezier te maken. Intussen bestaat Partena Kinderopvang meer dan 10 jaar en hebben we meer dan 40 kinderdagverblijven. Dat mag al eens gevierd worden.

Ontdek de waarden van Partena Kinderopvang

Bij Partena Kinderopvang vangen we kinderen op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer. We werken rond een aantal vaste waarden. Via de Waardenboom maken we ze tastbaar voor ouders, kinderen en kindbegeleiders.

Bekijk ook de video over onze Waardenboom

Lees ook

14 januari 2020

(Graag) zwanger? Vertel het aan je apotheker!

Heb je een kinderwens? Of ben je al zwanger? Praat er dan zeker over met je apotheker. Want die kan je begeleiden en advies op maat over geneesmiddelen geven. Die oproep doet de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) in een nieuwe campagne.
08 januari 2020

Videocoaching bij Partena Kinderopvang

'Klein kijken naar kinderen' is een innovatieve videointeractiebegeleiding gebaseerd op een onderzoeksproject van de Artevelde Hogeschool. De methode helpt ons bij Partena Kinderopvang om onze interactie met kinderen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een boeiend nieuw project waar we trots op zijn.
08 januari 2020

Warmste Plantjes waren een groot succes

Van 18 november tot 18 december organiseerde Partena Kinderopvang een actie in kader van De Warmste Week. Onze kinderen versierden bloempotjes, wij voegden een plantje toe en we verkochten ze samen voor het goede doel. Zo zamelden we samen maar liefst 7.337,25 euro in voor Boven de wolken, een vzw die sterrenouders ondersteunt.