Onze medewerkers groeien elke dag

Bij Partena Kinderopvang willen we niet alleen onze kindjes, maar ook onze medewerkers doen groeien. We zijn trots op het 'Investors in people' label dat we dit jaar opnieuw verdienden. 
Onze medewerkers groeien elke dag

Kwaliteitslabel als werkgever

Om het label 'Investors in People' te kunnen verdienen, werd het personeelsbeleid van Partena Kinderopvang onder de loep genomen. Belangrijk is vooral dat we voortdurend uitgebreid investeren in onze medewerkers. Door bijvoorbeeld het hele jaar door voor constructieve feedback te zorgen, coaching-momenten in te lassen, aan de team spirit te werken en opleidingen aan te bieden.

Teamwork

Onze kindbegeleiders werken heel zelfstandig, maar ook het team in elk kinderdagverblijf krijgt voldoende aandacht. Aan het hoofd van elk team staat een gemotiveerde supervisor, die coacht en ondersteunt. Zo kan elke kindbegeleider zich optimaal concentreren op z'n job en die ook met plezier uitvoeren.

Het hele jaar door delen onze medewerkers hun kennis en ervaringen via teammeetings. In een speciale online app delen we onze bevindingen. Zo kan elke kindbegeleider zelf, en op eigen tempo, z'n kennis bijspijkeren.

Jaarlijks sluiten we onze kinderdagverblijven uitzonderlijk 1 dag zodat alle kindbegeleiders samen een uitgebreide opleidingsdag kunnen volgen. 

Toekomstplannen

We willen ook volgend jaar nog verder groeien als organisatie. We zullen nog meer inzetten op de noden van onze kindbegeleiders. Zo ligt er een plan klaar voor ergocoaching, waarbij kindbegeleiders tips en tools krijgen om met de fysieke belasting van hun job om te gaan.

Nieuwe kindbegeleiders heten we welkom op een speciale onthaaldag, waar we ze op interactieve wijze meenemen in de wondere wereld van Partena Kinderopvang.

Tot slot vinden we het uiteraard ook belangrijk om successen samen te vieren en plezier te maken. Intussen bestaat Partena Kinderopvang meer dan 10 jaar en hebben we meer dan 40 kinderdagverblijven. Dat mag al eens gevierd worden.

Ontdek de waarden van Partena Kinderopvang

Bij Partena Kinderopvang vangen we kinderen op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer. We werken rond een aantal vaste waarden. Via de Waardenboom maken we ze tastbaar voor ouders, kinderen en kindbegeleiders.

Bekijk ook de video over onze Waardenboom

Lees ook

06 april 2020

De kindbegeleiders van Partena Kinderopvang blijven actief, ook in coronatijden

Kinderopvang blijft ook in coronatijden gegarandeerd bij Partena Kinderopvang. Maar om een kwalitatieve dienstverlening te blijven leveren, centraliseren we ons aanbod tijdelijk in een 25-tal kinderdagverblijven, verspreid over Vlaanderen. Een deel van onze kindbegeleiders is dus aan het werk op die locaties. Maar ook de rest van ons team zit niet stil. Ontdek hier waar we mee bezig zijn.

Coronavirus: veelgestelde vragen over zwangerschap

Heb ik als zwangere vrouw een groter risico om besmet te geraken met het coronavirus? En als ik besmet ben, wat betekent dit voor mijn baby? Zijn er zaken waar ik extra moet op letten? Deze vragen spelen ongetwijfeld door het hoofd van de vele zwangere vrouwen, die net zoals iedereen de berichten over het coronavirus lezen en horen. De Vlaamse Vereniging Obstretische Gynaecologen lijst enkele vragen en antwoorden op.
 
14 januari 2020

(Graag) zwanger? Vertel het aan je apotheker!

Heb je een kinderwens? Of ben je al zwanger? Praat er dan zeker over met je apotheker. Want die kan je begeleiden en advies op maat over geneesmiddelen geven. Die oproep doet de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) in een nieuwe campagne.