Nieuws Gezin
22 november 2017

deel

Partena Hulp in huis neemt Antwerps poetsbedrijf Solide Forta over

Op 22 november neemt Partena Hulp in huis het Antwerpse poetsbedrijf Solide Forta over. Alle 231 werknemers en 1.250 klanten komen over naar Partena Hulp in huis. 

Aanwezigheid in regio Antwerpen  

Poetsbedrijf Solide Forta uit Antwerpen wordt vandaag overgenomen door Partena Hulp in huis. Maar liefst 231 huishoudhulpen en 1 bediende komen over naar Partena Hulp in huis. Omdat het bedrijf in faling ging, werd gezocht naar een overnamepartner. Partena Hulp in huis kijkt ernaar uit om haar aanwezigheid in Antwerpen te versterken. Vandaag werken er in Antwerpen al 141 van de meer dan 2.000 huishoudhulpen voor Partena Hulp in huis, en is er een kantoor in Kontich aan de Rubenslei. 

Wij zijn blij 231 goede en ervaren poetshulpen te kunnen opnemen in ons team. Partena Hulp in huis is een onderneming die de laatste jaren sterk groeide en duurzaam wil blijven groeien. Zowel door organische groei, als door de overname van poetsbedrijven. Dit willen we doen met aandacht voor integratie, veiligheid & welzijn en een degelijke opleiding en ondersteuning.
Petra Keisse, manager Partena Hulp in huis

Zo zullen de medewerkers van Solide Forta via Partena Hulp in huis voortaan ook een beroep kunnen doen op de diensten van een jobcoach en een preventieadviseur. De huishoudhulpen komen terecht in een grote en mensgerichte organisatie, en blijven hun loonpakket behouden.

Partena Hulp in huis heeft ervaring met diversiteit en stelt op vandaag medewerkers met 74 nationaliteiten tewerk. 

Vlotte overgang

Ook voor de 1.250 klanten van Solide Forta, zorgt Partena Hulp in huis voor een vlotte overgang. Zij blijven hun vertrouwde huishoudhulp en planning zoveel mogelijk behouden. Partena Hulp in huis is een kwaliteitsvolle organisatie waar op vandaag reeds 14.350 klanten op kunnen vertrouwen.

Elke dag werkt Partena aan de klantentevredenheid om zo haar klanten de beste service te bieden. Het kantoor van Solide Forta in de Italiëlei blijft, zodat klanten en medewerkers voortaan terecht kunnen in 3 kantoren in Antwerpen. 

 

Artikel tags:

Lees ook

Ergonomie? Ook voor je huishoudhulp!

Soms sta je er niet bij stil, maar je werkgever levert een behoorlijke inspanning om je gezondheid te garanderen op het werk. Denk maar aan het bureau op kantoor dat ergonomisch is afgesteld bijvoorbeeld. Ook bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp zien we erop toe dat jouw huishoudhulp alles weet over ergonomisch werken. En dat is broodnodig, zo ondervond ook onze huishoudhulp Tara. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
05 november 2020

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena en OZ Poets- en strijkhulp werd bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena en OZ als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid.