Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Jongerenvakantie, speelpleinwerking of een zomerkamp: Partena Ziekenfonds zorgt dat het financieel haalbaar is. Kies het juiste kamp voor jouw kind, profiteer van je korting als Partena-klant, en krijg een terugbetaling van je inschrijvingsgeld.
Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Welk zomerkamp past bij jouw kind? 

 • Een kamp met een educatieve meerwaarde? Kies dan voor Idee Kids, de grootste organisator van externaat vakantiekampen in Vlaanderen. Bij hen staat een uitgebreid aanbod van sport-, knutsel- en spelplezier op het programma. 
 • Sportieve grenzen verleggenElephant Camps zijn activiteitenkampen voor jongeren van 7 tot 17 jaar.
 • Op zoek naar een educatieve én sociaal stimulerende vakantie voor je kind? Dan beantwoordt Top Vakantie aan jouw verwachtingen. Hier primeert het educatieve aspect waarbij ook erg veel aandacht wordt besteed aan sociale ontplooiing. Deze kampen worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 18 jaar in binnen- en buitenland. 
 • Op zoek naar een unieke en creatieve uitdaging? Kies dan voor de kinder- en jongerenvakanties van Koning Kevin voor 5- tot 26-jarigen. Deze kampen gaan zowel in binnen- als buitenland door én dat op unieke locaties. Koning Kevin stimuleert speelsheid, verantwoordelijkheid en gedrevenheid en dit in functie van een maatschappijgerichte persoonsontwikkeling. 
 • Op kamp in een gezellige familiale sfeer? Dan moet je bij Chat Botté in de badstad De Haan zijn. Hier staat kinderen van 3 tot 17 jaar een onvergetelijk verblijf te wachten. 
 • Frans, Engels of Nederlands verbeteren? Dan zijn de leerrijke en leuke taalvakanties van Roeland vzw een must. Zij organiseren kampen in Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk en Groot-Brittannië voor kinderen en jongeren tussen 7 en 19 jaar. De aanpak van Roeland is gericht op het aanleren van een vreemde taal op een creatieve manier.
 • Avontuur gecombineerd met een stevige dosis taal? Bekijk dan zeker het aanbod taal-, sport- en jeugdvakanties van Outside Jongerenvakanties. Deze kampen worden georganiseerd voor jongeren van 3 tot 19 jaar en dat zowel in binnen- als buitenland. 
 • Graag nog meer hulp bij het uitkiezen van het juiste kamp? Bekijk dan onze infographic.

Voordelig op kamp dankzij Partena Ziekenfonds

Partena Ziekenfonds wil kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Daarom ondersteunen we zomerkampen voor kinderen en jongeren.

Het rekensommetje geeft je een duidelijk overzicht hoeveel een kamp na tussenkomst van Partena Ziekenfonds nu precies voor jou kost.

Het aanbod kampen en meer informatie over jouw kampvoordeel vind je hier.

 

Specifieke kortingen

 • 50 euro voor speelpleinwerking: 2,5 euro per dag met max. 20 dagen per jaar.
 • 75 euro voor gezondheidskampen met medische criteria, bv. kampen voor kinderen met obesitas, suikerziekte, ... 
 • 250 euro bij deelname aan een vakantiekamp voor mindervalide jongeren, op voorwaarde dat de deelnemer verhoogde kinderbijslag geniet.

Kortom, voor elk kind is er wel een zomerkamp dat voldoet aan zijn of haar interesses en behoeften.

Wil je meer weten over een bepaald kamp? Of heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren


 

Lees ook

21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen!