Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Jongerenvakantie, speelpleinwerking of een zomerkamp: Partena Ziekenfonds zorgt dat het financieel haalbaar is. Kies het juiste kamp voor jouw kind, profiteer van je korting als Partena-klant, en krijg een terugbetaling van je inschrijvingsgeld.
Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Welk zomerkamp past bij jouw kind? 

 • Een kamp met een educatieve meerwaarde? Kies dan voor Idee Kids, de grootste organisator van externaat vakantiekampen in Vlaanderen. Bij hen staat een uitgebreid aanbod van sport-, knutsel- en spelplezier op het programma. 
 • Kriebels & Kuren organiseert actieve vakantiekampen met overnachting in binnen- en buitenland voor kinderen van 6 tot 18 jaar.
 • Sportieve grenzen verleggenElephant Camps zijn activiteitenkampen voor jongeren van 7 tot 17 jaar.
 • Op zoek naar een educatieve én sociaal stimulerende vakantie voor je kind? Dan beantwoordt Top Vakantie aan jouw verwachtingen. Hier primeert het educatieve aspect waarbij ook erg veel aandacht wordt besteed aan sociale ontplooiing. Deze kampen worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 18 jaar in binnen- en buitenland. 
 • Op zoek naar een unieke en creatieve uitdaging? Kies dan voor de kinder- en jongerenvakanties van Koning Kevin voor 5- tot 26-jarigen. Deze kampen gaan zowel in binnen- als buitenland door én dat op unieke locaties. Koning Kevin stimuleert speelsheid, verantwoordelijkheid en gedrevenheid en dit in functie van een maatschappijgerichte persoonsontwikkeling. 
 • Op kamp in een gezellige familiale sfeer? Dan moet je bij Chat Botté in de badstad De Haan zijn. Hier staat kinderen van 3 tot 17 jaar een onvergetelijk verblijf te wachten. 
 • Frans, Engels of Nederlands verbeteren? Dan zijn de leerrijke en leuke taalvakanties van Roeland vzw een must. Zij organiseren kampen in Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk en Groot-Brittannië voor kinderen en jongeren tussen 7 en 19 jaar. De aanpak van Roeland is gericht op het aanleren van een vreemde taal op een creatieve manier.
 • Avontuur gecombineerd met een stevige dosis taal? Bekijk dan zeker het aanbod taal-, sport- en jeugdvakanties van Outside Jongerenvakanties. Deze kampen worden georganiseerd voor jongeren van 3 tot 19 jaar en dat zowel in binnen- als buitenland. 
Zoek hier het kamp dat bij je past

Voordelig op kamp dankzij Partena Ziekenfonds

Dankzij Partena Ziekenfonds bespaar je 3 keer op een vakantie voor je kind: 

 1. Partena-korting bij verschillende kamporganisatoren
 2. Terugbetaling tot 150 euro voor kampen of speelpleinwerking
 3. Fiscaal voordeel tot 13 euro per dag

Bekijk je voordeel

 

Lees ook

18 juni 2021

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!
21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen!