Nieuws Gezin
05 juli 2019

deel

Onafhankelijke Ziekenfondsen: Let's get digital!

De Onafhankelijke Ziekenfondsen trekken volop de kaart van de digitalisering om het leven van hun leden makkelijker te maken. Die digitalisering van de gezondheidszorg is dan ook dé rode draad door ons jaarverslag!

eAttest, eFact, Itsme, …

De Onafhankelijke Ziekenfondsen willen een voortrekker zijn in deze digitale tijden. Daarom waren we de eersten om Itsme te gebruiken om onze leden veilig en eenvoudig toegang te bieden tot hun online loket. Ook rond eAttest en eFact hebben we veel inspanningen geleverd. Dankzij eAttest is het niet meer nodig om een papieren getuigschrift bij je ziekenfonds binnen te brengen en volgt de terugbetaling sneller. Ook de elektronische facturatie van de derde betaler (eFact) zorgt voor veel administratieve vereenvoudiging.

100% digitaliseren tegen 2025

Ondertussen zet de digitale evolutie zich verder en ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen kijken naar de toekomst. Dat betekent bv. investeren in een elektronisch medisch attest voor arbeidsongeschiktheid. Sowieso is het onze ambitie om tegen 2022 80% van onze documenten te digitaliseren en tegen 2025 zelfs 100%. 

Meer info

Ontdek ons jaarverslag op www.mloz.be.

Maak kennis met de online service van Partena Ziekenfonds

Ontdek onze digitale diensten en beheer je ziekenfondsdossier snel en makkelijk. Zo handig dat je er blij van wordt!

Artikel tags:

Lees ook

Ergonomie? Ook voor je huishoudhulp!

Soms sta je er niet bij stil, maar je werkgever levert een behoorlijke inspanning om je gezondheid te garanderen op het werk. Denk maar aan het bureau op kantoor dat ergonomisch is afgesteld bijvoorbeeld. Ook bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp zien we erop toe dat jouw huishoudhulp alles weet over ergonomisch werken. En dat is broodnodig, zo ondervond ook onze huishoudhulp Tara. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
05 november 2020

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena en OZ Poets- en strijkhulp werd bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena en OZ als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid.