NieuwsGezin
16 april 2019

deel

Neem deel aan ons klantenpanel

Partena Ziekenfonds wil met jullie, onze klanten, in dialoog gaan. Hiervoor creëerden we een gesloten Facebookgroep: De Partena Architecten. Zo krijgen jullie als klant een echte ‘stem’ in de dagelijkse werking van onze organisatie, én bouwen jullie mee aan een ziekenfonds dat aan jullie verwachtingen voldoet.

Op de groepspagina komen jullie onder meer te weten wat er op de agenda staat bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang. We leggen jullie immers vragen voor over nieuwe ontwikkelingen of stappen die we nemen om onze dienstverlening te verbeteren, ons aanbod te verbreden, enzovoort. 

Concreet

Ongeveer 1 keer per maand lanceren we een thema waarvoor we bepaalde dingen willen afstemmen met jullie. We weten het thema niet altijd op voorhand, gezien we kort op de bal willen spelen. Laat jullie dus verrassen. Er is geen verplichting om telkens deel te nemen, dat is jullie vrije keuze. 

Waarom

Jullie krijgen exclusieve informatie te zien, kunnen effectief bijdragen aan het beter maken van de dienstverlening en het aanbod én worden beloond wanneer jullie actief deelnemen. Hoe? Elk kwartaal belonen we de 5 meest enthousiaste deelnemers van het afgelopen kwartaal.

En daarna?

Wat doen we met jullie antwoorden? Na het afronden van een topic, gaan wij aan de slag. We leren uit jullie antwoorden. De analyse gebeurt niet op individueel niveau, maar op geaggregeerd niveau, dat wil zeggen dat we jullie persoonlijke gegevens (gekoppeld aan jullie Facebookaccount) niet gaan linken met het antwoord dat jullie geven. We willen leren in functie van het thema dat op dat moment wordt besproken.

Enthousiast om mee te doen?

Stuur ons dan hier een verzoekje om lid te worden!

Artikel tags:

Lees ook

‘Nomenclatuur’ … wablieft?!

Als je een zorgverlener (arts, tandarts, kinesitherapeut, logopedist …) raadpleegt, geeft die jou een getuigschrift voor verstrekte zorgen. Dit alombekende ‘doktersbriefje’ kun je vervolgens indienen bij je ziekenfonds, bijvoorbeeld Partena Ziekenfonds, om een terugbetaling aan te vragen.
11 september 2019

Alles kan beter, ook bij Partena Kinderopvang

Elke dag denken we bij Partena Kinderopvang na over hoe we onze werking zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen, zodat de ouders én de kindbegeleiders kunnen vooropstellen wat het allerbelangrijkste is: het welbevinden van het kindje. Deze keer namen we daarbij het inschrijvingsproces onder de loep.

Partena kindbegeleiders dragen zorg voor hun rug

Een job als kindbegeleider is een job die enorm belastend is voor de rug, zoveel is duidelijk. Dag in, dag uit, nemen onze kindbegeleiders hun opvangkindjes op de arm. Voor een knuffel, voor het verluieren, ... Samen gaan ze nu voor een ergonomische reflex. Want rugpreventie staat hoog op onze prioriteitenlijst!