Nieuws Gezin
16 april 2019

deel

Neem deel aan ons klantenpanel

Partena Ziekenfonds wil met jullie, onze klanten, in dialoog gaan. Hiervoor creëerden we een gesloten Facebookgroep: De Partena Architecten. Zo krijgen jullie als klant een echte ‘stem’ in de dagelijkse werking van onze organisatie, én bouwen jullie mee aan een ziekenfonds dat aan jullie verwachtingen voldoet.
Neem deel aan ons klantenpanel

Op de groepspagina De Partena Architecten komen jullie onder meer te weten welk onderwerp er op de agenda staat bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang. We leggen jullie immers vragen voor over nieuwe ontwikkelingen of stappen die we nemen om onze dienstverlening te verbeteren, ons aanbod te verbreden, enzovoort.

Enthousiast om mee te doen?

Stuur ons dan hier een verzoekje om lid te worden!

Wat houdt dit in?

Ongeveer 1 keer per maand lanceren we een thema waarvoor we bepaalde dingen willen afstemmen met jullie. We weten het thema niet altijd op voorhand, gezien we kort op de bal willen spelen. Laat jullie dus verrassen. Er is geen verplichting om telkens deel te nemen, dat is jullie vrije keuze.

Jullie krijgen exclusieve informatie te zien, kunnen effectief bijdragen aan het beter maken van de dienstverlening en het aanbod én worden beloond wanneer jullie actief deelnemen. Hoe? Elk kwartaal belonen we de 5 meest enthousiaste deelnemers van het afgelopen kwartaal.

Wat doen we met jullie antwoorden?

Na het afronden van een topic, gaan wij aan de slag. We leren uit jullie antwoorden. De analyse gebeurt niet op individueel niveau, maar op geaggregeerd niveau, dat wil zeggen dat we jullie persoonlijke gegevens (gekoppeld aan jullie Facebookaccount) niet gaan linken met het antwoord dat jullie geven. We willen leren in functie van het thema dat op dat moment wordt besproken.

Artikel tags:

Lees ook

Ergonomie? Ook voor je huishoudhulp!

Soms sta je er niet bij stil, maar je werkgever levert een behoorlijke inspanning om je gezondheid te garanderen op het werk. Denk maar aan het bureau op kantoor dat ergonomisch is afgesteld bijvoorbeeld. Ook bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp zien we erop toe dat jouw huishoudhulp alles weet over ergonomisch werken. En dat is broodnodig, zo ondervond ook onze huishoudhulp Tara. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
05 november 2020

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena en OZ Poets- en strijkhulp werd bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena en OZ als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid.