Nieuws Gezin
18 juni 2021

deel

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!
Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

Het beste van 2 werelden 

Wat als we nu eens het beste van onze werelden zouden combineren, dachten ze bij Idee Kids en Kriebels & Kuren. Ontdekken, spelen, beleven en bijleren voor de kleinsten enerzijds. Avontuurlijke jeugdvakanties in binnen- en buitenland anderzijds. Dat is gegarandeerd dubbel plezier! Vanaf september delen Idee Kids en Kriebels & Kuren daarom hun ervaring, kennis en aanbod als één merk. Samen worden ze zo een nieuwe onafhankelijke organisator die meegroeit met je kind. En vooral: één die ook zo wild is van vakantiekampen. 

Wat mag je verwachten?

 Je vertrouwde avonturen, maar dan groter. Onze expertise blijft dezelfde, en ook jouw vertrouwde monitoren blijven aan boord. Maar vanaf september staan wij met nieuwe inspiratie voor je klaar: • Meer vakantiekampen met gloednieuwe thema’s.

  • Een evenwichtig en divers aanbod op maat van elke leeftijd en persoonlijkheid.
  • De kennis en ervaring van Idee Kids en Kriebels & Kuren als één powerteam.
  • Tal van nieuwe partners en organisatoren met korting voor jou.  

Zoek je nog een vakantiekamp?

Vanaf september beleef je alle vakantiekampen met Heyo. Tot het zover is, kan je terecht op www.ideekids.be en www.kriebelsenkuren.be. Bekijk zeker ons aanbod en de vrije plaatsen voor deze zomer.

Partena-voordeel

Als klant van Partena krijg je 10 euro korting voor vakantiekampen zonder overnachting en tot 40% korting voor vakantiekampen met overnachting. Van Partena krijg je tot 150 euro terugbetaald. 

Lees meer over de terugbetaling kampen

Artikel tags:

Lees ook

Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Jongerenvakantie, speelpleinwerking of een zomerkamp: Partena Ziekenfonds zorgt dat het financieel haalbaar is. Kies het juiste kamp voor jouw kind, profiteer van je korting als Partena-klant, en krijg een terugbetaling van je inschrijvingsgeld.
21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen!