Nieuws Gezin
21 september 2020

deel

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.

Mediphone Assist helpt in het buitenland

Met Mediphone Assist geniet je medische reisbijstand in het buitenland. Je krijgt via de telefoon onmiddellijk hulp en deskundig medisch advies in je eigen taal. Documenten en geneesmiddelen die ter plaatse niet beschikbaar zijn, worden voor je geregeld. En waar nodig krijg je hulp bij repatriëring. Mediphone Assist helpt je ook als je nierdialyse, zuurstoftherapie, chemo- of radiotherapie nodig hebt, en die in het buitenland moet verderzetten. 

Neem deel aan de enquête

Wij willen onze dienstverlening nog verbeteren en jij kan ons daarbij helpen door onze tevredenheidsenquête in te vullen. Heb je een beroep gedaan op Mediphone Assist? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om op een link te klikken en zo deel te nemen aan de enquête. Maak er graag een paar minuten tijd voor. Dankzij jouw hulp kunnen wij je in de toekomst nog beter ondersteunen. 

Artikel tags:

Lees ook

18 juni 2021

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!

Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Jongerenvakantie, speelpleinwerking of een zomerkamp: Partena Ziekenfonds zorgt dat het financieel haalbaar is. Kies het juiste kamp voor jouw kind, profiteer van je korting als Partena-klant, en krijg een terugbetaling van je inschrijvingsgeld.

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen!