Herfst bij Partena Kinderopvang

Partena Kinderopvang heeft niet 'zomaar' zijn Waardenboom. We zetten dagelijks onze waarden om in de praktijk. Ontdek hier de activiteiten die we de voorbije herfst organiseerden doorgaan in de Partena Kinderdagverblijven.
Herfst bij Partena Kinderopvang

 

De Stadskabouter in Gent

.... ging naar het bos

De kapoenen van de Stadskabouter trokken hun regenlaarsjes aan en gingen buiten om de herfstsfeer op te snuiven tijdens de Week van het bos:

"We hebben geen groot bos maar we maakten het gezellig onder een paar bomen op het grasplein voor het kinderdagverblijf. We namen het grote Dikkie Dik voorleesboek mee naar buiten en luisterden naar het verhaaltje ‘herfstblaadjes’. Nadien zongen we nog een liedje over een dikke boom die in het bos staat en ook een liedje over de herfst die weer het land is. De wind door onze haren voelen waaien deed zoveel deugd!"

 

Wiebelwijs in Gent

.... luisterde naar verhalen in de Krook

"Op 19 november gingen de oudste kapoenen naar de stadsbibliotheek van Gent. Ons avontuur begon met de bus, we keken onze ogen uit naar de huizen en auto's. Dan nog even te voet en in de bib met de lift naar beneden! We ontdekten de vele boekjes en Nel las enkele verhaaltjes voor. Topuitstap!"

 

Lambertijntje in Zaventem

.... organiseerde een halloweenavond

"Tijdens de herfstvakantie organiseerden we een leuke ouderactiviteit in halloweenstijl. Alle kindjes en hun papa’s en mama’s waren welkom om activiteiten te doen in ons omgetoverde kinderdagverblijf. Met een bijpassend hapje en drankje uiteraard."

 

 

Ontdek de waarden van Partena Kinderopvang

Bij Partena Kinderopvang vangen we kinderen op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer. We werken rond een aantal vaste waarden. Via de Waardenboom maken we ze tastbaar voor ouders, kinderen en kindbegeleiders.

Bekijk ook de video over onze Waardenboom

Lees ook

Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.

Ontdekking van het blotevoetenparcours in Heldenhuis

Een blotevoetenpad buiten kenden we al, maar ook binnen kun je heel eenvoudig zo’n tactiel pad maken. Bij kinderopvang Heldenhuis in Antwerpen maakten ze er een met verschillende materialen, om dan de kleine voetjes op verkenning te laten gaan.