NieuwsGezin
12 april 2019

deel

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena Hulp in huis werd zonet bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid. 

‘Investors in people’ is een internationale standaard. Om dit label toe te kennen, worden individuele bedrijven gewogen ten opzichte van die standaard. Partena Hulp in huis werd doorgelicht door een externe partij aan de hand van onder andere, een grote online bevraging en kwalitatieve diepte-interviews van de medewerkers. De erkenning wordt toegekend voor 3 jaar. 

Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. 
Directeur Partena Hulp in huis, Kristel Bracke

Onderscheidend strategisch HR-beleid

Sinds 2006 behaalt Partena Ziekenfonds deze erkenning met al haar business units, waaronder Partena Hulp in huis. Dat Partena Hulp in huis nu zelfstandig het zilveren accreditatieniveau krijgt, toont aan dat zij binnen de sector een onderscheidend strategisch HR-beleid voeren. 

Directeur Kristel Bracke van Partena Hulp in huis reageert: “Ik ben ontzettend fier dat Partena Hulp in huis het zilveren “Investors in People” label behaalt. Het bevestigt dat we een stabiele werkgever zijn die duurzaam investeert in mensen. Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. We blijven sterk inzetten op erkenning en waardering voor onze medewerkers. Onze poetshulpen en verzorgenden een warm onthaal geven, een evenwichtig ontwikkelingsplan, correcte en tijdige verloning  dragen daar allemaal toe bij.We zijn dan ook blij met de campagne “Ik toon respect” die het Werkbaarheidsfonds recent lanceerde en die we graag mee ondersteunen.” 

Werken bij Partena Hulp in huis

Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp? Bekijk de hier getuigenissen van onze medewerkers en ontdek de voordelen van een job bij Partena Hulp in huis!

Lees ook

‘Nomenclatuur’ … wablieft?!

Als je een zorgverlener (arts, tandarts, kinesitherapeut, logopedist …) raadpleegt, geeft die jou een getuigschrift voor verstrekte zorgen. Dit alombekende ‘doktersbriefje’ kun je vervolgens indienen bij je ziekenfonds, bijvoorbeeld Partena Ziekenfonds, om een terugbetaling aan te vragen.
11 september 2019

Alles kan beter, ook bij Partena Kinderopvang

Elke dag denken we bij Partena Kinderopvang na over hoe we onze werking zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen, zodat de ouders én de kindbegeleiders kunnen vooropstellen wat het allerbelangrijkste is: het welbevinden van het kindje. Deze keer namen we daarbij het inschrijvingsproces onder de loep.

Partena kindbegeleiders dragen zorg voor hun rug

Een job als kindbegeleider is een job die enorm belastend is voor de rug, zoveel is duidelijk. Dag in, dag uit, nemen onze kindbegeleiders hun opvangkindjes op de arm. Voor een knuffel, voor het verluieren, ... Samen gaan ze nu voor een ergonomische reflex. Want rugpreventie staat hoog op onze prioriteitenlijst!