NieuwsGezin
12 april 2019

deel

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena Hulp in huis werd zonet bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid. 

‘Investors in people’ is een internationale standaard. Om dit label toe te kennen, worden individuele bedrijven gewogen ten opzichte van die standaard. Partena Hulp in huis werd doorgelicht door een externe partij aan de hand van onder andere, een grote online bevraging en kwalitatieve diepte-interviews van de medewerkers. De erkenning wordt toegekend voor 3 jaar. 

Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. 
Directeur Partena Hulp in huis, Kristel Bracke

Onderscheidend strategisch HR-beleid

Sinds 2006 behaalt Partena Ziekenfonds deze erkenning met al haar business units, waaronder Partena Hulp in huis. Dat Partena Hulp in huis nu zelfstandig het zilveren accreditatieniveau krijgt, toont aan dat zij binnen de sector een onderscheidend strategisch HR-beleid voeren. 

Directeur Kristel Bracke van Partena Hulp in huis reageert: “Ik ben ontzettend fier dat Partena Hulp in huis het zilveren “Investors in People” label behaalt. Het bevestigt dat we een stabiele werkgever zijn die duurzaam investeert in mensen. Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. We blijven sterk inzetten op erkenning en waardering voor onze medewerkers. Onze poetshulpen en verzorgenden een warm onthaal geven, een evenwichtig ontwikkelingsplan, correcte en tijdige verloning  dragen daar allemaal toe bij.We zijn dan ook blij met de campagne “Ik toon respect” die het Werkbaarheidsfonds recent lanceerde en die we graag mee ondersteunen.” 

Werken bij Partena Hulp in huis

Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp? Bekijk de hier getuigenissen van onze medewerkers en ontdek de voordelen van een job bij Partena Hulp in huis!

Lees ook

Huishoudhulp in coronatijden: ook dan staan ze voor je klaar!

De Oost-Vlaamse Eline Roose werkt al 4 jaar als enthousiaste huishoudhulp bij Partena Hulp in huis. Helaas hield het coronavirus haar een maand aan de kant. Niet omdat ze getroffen was door het virus zelf, wél door de intussen overbekende maatregelen die huishoudhulp onmogelijk maakten. Maar vandaag staat ze er opnieuw. Klaar om haar trouwe klanten weer uit de nood te helpen! “Sommigen beschouwen me als familie. Supertof, natuurlijk!”
 

Wat als koppel tijdens en na de coronacrisis?

Voordat onze wereld veranderde, stonden koppels misschien net voor een aantal keuzes en beslissingen omtrent hun leven samen. Beginnende daters en prille koppels leerden elkaar misschien net beter kennen en vragen zich af of er een langere toekomst voor hen mogelijk is. Andere koppels dachten misschien net na over samenwonen of uit elkaar gaan of misschien een wereldreis, een huis kopen, in relatietherapie gaan, een job in het buitenland, kinderen of trouwen, enz. Veel van die keuzes werden in de koelkast gestopt. Hoe haal je deze weer boven?