NieuwsGezin
18 september 2020

deel

Ga digitaal met Partena Kinderopvang

Zoals je weet zetten we bij Partena Kinderopvang al langer in op digitalisering. Zo krijg je je factuur per mail, en een herinneringsberichtje komt per sms. Elke dag werken we verder aan die digitalisering. De administratie voor de inschrijving bijvoorbeeld zal binnenkort ook online kunnen. Daarnaast zetten we meer en meer in op de ouderapp als communicatiemiddel. 
Ga digitaal met Partena Kinderopvang

Opstart binnenkort digitaal

De opstart van een kindje in het kinderdagverblijf vraagt heel wat papierwerk. Dat kost tijd, en de informatie op papier kan makkelijk verouderd of zelfs verloren raken. Ook die stap gaan we daarom digitaliseren. Binnenkort zal het inschrijvingsproces voor de kinderopvang volledig digitaal verlopen. Het zal zelfs mogelijk zijn om het contract digitaal te ondertekenen.

4 handige weetjes over de ouderapp

- De chatfunctie in de app ‘bitcare’ voor ouders is zo gebouwd dat een berichtje snel bij je kindbegeleider komt. De app is dus het communicatiemiddel om snel contact te nemen met het kinderdagverblijf.

- Is je kindje ziek? Of plan je verlof? Ook dat kan je via de ouderapp aanvragen

- In de app vind je alles in een handig overzicht: zowel je contracten, de kindcode en inlichtingenfiche zijn allemaal zichtbaar in de app

- Nog vragen over digitalisering of de ouderapp? Check onze FAQ op de website van Partena Kinderopvang. Of stel je vraag aan onze chatbot Sam.

 

Lees ook

Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.

Ontdekking van het blotevoetenparcours in Heldenhuis

Een blotevoetenpad buiten kenden we al, maar ook binnen kun je heel eenvoudig zo’n tactiel pad maken. Bij kinderopvang Heldenhuis in Antwerpen maakten ze er een met verschillende materialen, om dan de kleine voetjes op verkenning te laten gaan.