NieuwsGezin
17 februari 2017

deel

Dienst Maatschappelijk Werk test chat uit

Vanaf maart is het mogelijk om te chatten met onze medewerkers van de Dienst Maatschappelijk Werk.

Dienst Maatschappelijk Werk

Vanaf maart kun je op de website van Partena Ziekenfonds chatten met een van onze maatschappelijk werkers. Wil je een personenalarmsysteem, kortverblijf of ziekenvervoer aanvragen, dan kan dat vanaf nu makkelijk via snel online overleg met onze medewerkers. Zo willen we het contact

  • laagdrempelig houden, 
  • anoniem, 
  • eenvoudig en snel 
  • antwoord geven op vragen die de website niet kan bieden
  • klantgericht houden.

Wanneer?

In een eerste fase kun je je vraag stellen via chat op woensdagnamiddag van 13 tot 16 uur en op vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur

De kaart van de digitalisering

Via dit nieuwe digitale platform, wil Partena inspelen op de vragen van de klant. Met een optimale klantenservice, efficiëntere dienstverlening en enthousiaste medewerkers als ingrediënten.

Lees ook

11 september 2019

Alles kan beter, ook bij Partena Kinderopvang

Elke dag denken we bij Partena Kinderopvang na over hoe we onze werking zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen, zodat de ouders én de kindbegeleiders kunnen vooropstellen wat het allerbelangrijkste is: het welbevinden van het kindje. Deze keer namen we daarbij het inschrijvingsproces onder de loep.

Partena kindbegeleiders dragen zorg voor hun rug

Een job als kindbegeleider is een job die enorm belastend is voor de rug, zoveel is duidelijk. Dag in, dag uit, nemen onze kindbegeleiders hun opvangkindjes op de arm. Voor een knuffel, voor het verluieren, ... Samen gaan ze nu voor een ergonomische reflex. Want rugpreventie staat hoog op onze prioriteitenlijst!
11 september 2019

10 jaar Partena Kinderopvang

Partena Kinderopvang mag een belangrijk kaarsje uitblazen. Al 10 jaar lang zetten ze zich elke dag in voor de opvang van - inmiddels - zo'n 1.100 kindjes in gans Vlaanderen en Brussel. Filip Standaert, manager van Partena Kinderopvang, neemt ons even mee terug in de tijd.
Filip Standaert
Manager Kinderopvang