Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen! 
Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Idee Kids zorgt voor plezier tijdens de vakantie 

Idee Kids staat bekend als de grootste organisator van vakantiekampen in Vlaanderen. Tijdens een jeugdkamp van Idee Kids beleven kinderen tussen 3 en 12 jaar de meest fantastische avonturen. Bij hen staat een uitgebreid aanbod van sport-, knutsel- en spelplezier op het programma. 

Ons mannetje was heel gelukkig met het kamp. Hij vertelde honderduit 's avonds. Normaal is hij niet zo gelukkig als hij naar een opvang moet, maar dit was echt een succes! Ook taalkundig had hij na 3 dagen al veel bijgeleerd op kamp. Een dikke pluim voor de organisatie!
Dirk, papa van Jef

Doordat het dagschema van de kinderen zodanig druk bezet is, zijn ze ‘s avonds vaak zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen! 

Waarom zou je kind bloggen op een jeugdkamp? 

Als ouder laat je je oogappel niet graag alleen. Toch breekt er een moment aan waarop je de zorg af en toe een beetje uit handen zal moeten geven. Hierdoor zal je je kleintje toevertrouwen aan iemand anders. Niet alleen ben je dan als ouder vaak wat ongerust, je wilt ook graag weten wat je kind de hele dag heeft uitgespookt en beleefd. 

Hiervoor heeft Idee Kids een oplossing bedacht. Dankzij Partena Ziekenfonds is er op hun jeugdkampen voortaan een tablet voorhanden. Hiermee kunnen kinderen zelf aan de slag. Zo kunnen ze leuke foto’s, filmpjes en verslagjes schrijven die ze dan via de verschillende blogs van Idee Kids kunnen delen met hun ouders. Voor de kinderen die nog te jong zijn om zelf aan de slag te gaan met de tablet, helpt de begeleiding met het in beeld brengen van de dag. Hoewel de kinderen hier niet zelf bloggen, zal het verslag altijd vanuit het perspectief van het kind verteld worden. 
Toen mijn zoontje deelnam aan het Indianenkamp, ging ik af en toe eens kijken op de blog. De monitrices deelden dan foto’s of filmpjes van de activiteiten, de knutselwerkjes én de glimlachende gezichtjes van de kinderen. Cas kende geen andere kindjes in zijn groep, dus ik vroeg me af of het vlot zou verlopen. Maar ik kon dankzij de blogposts zien dat Cas zich duidelijk amuseerde, en ik was dan telkens een beetje gerustgesteld!
Inge, mama van Cas

Vertrekt jouw kind straks op jeugdkamp? 

Als lid van Partena Ziekenfonds geniet je van enkele voordelen wanneer je kind op jeugdkamp gaat met Idee Kids. Zo betaalt Partena Ziekenfonds per kalenderjaar een maximum bedrag van 100 euro terug (5 euro per kampdag met max. 20 dagen per jaar) voor kampen en meerdaagse activiteiten. Denk maar aan een sportkamp, jeugdbewegingskamp of ook meerdaagse activiteiten zonder overnachting.

Let wel, 1 sportdag komt niet in aanmerking voor deze terugbetaling. Daarbovenop krijg je voor een kamp bij Idee Kids er nog eens 10 euro korting per kamp. Ook wanneer je kind een vriend of vriendinnetje wil meenemen op kamp, genieten zij van een vriendschapskorting, ongeacht of ze nu lid zijn van Partena Ziekenfonds of niet.

Benieuwd naar de avonturen van jouw kind op het Idee Kids-kamp? Hier vind je een lijst met links naar de verschillende kamplocaties en hun blog.

Lees ook

18 juni 2021

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!

Op zoek naar een tof zomerkamp voor jouw kind?

Jongerenvakantie, speelpleinwerking of een zomerkamp: Partena Ziekenfonds zorgt dat het financieel haalbaar is. Kies het juiste kamp voor jouw kind, profiteer van je korting als Partena-klant, en krijg een terugbetaling van je inschrijvingsgeld.
21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.