NieuwsGezin
01 juli 2019

deel

App Itsme telt al meer dan 1 miljoen gebruikers

Slaag je er ook niet in om al die online paswoorden te onthouden? Dankzij de inlogapp Itsme heb je gelukkig geen olifantengeheugen nodig. Al meer dan 1 miljoen mensen gebruiken intussen deze applicatie om zich veilig aan te melden bij verschillende diensten. Ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken deze app om je leven makkelijker te maken.

Veilig en eenvoudig

Taxonweb, Mypension, verschillende bankapps, …: je kan Itsme al gebruiken om toegang te krijgen tot tal van online diensten en toepassingen. En dat op een heel veilige en eenvoudige manier: je hebt geen paswoorden, kaartlezers of log-ins meer nodig. Met een unieke sleutel kan je je identiteit probleemloos bevestigen. En dat slaat aan, want al meer dan 1 miljoen Belgen gebruiken deze inlog-app. De overheid gebruikt de app ook al voor meer dan 800 toepassingen en ook het aantal apps dat aangesloten is op Itsme blijft stijgen.

Ook bij Partena en de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen

Partena en ook de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken Itsme om je leven eenvoudiger te maken. Met de app kan je snel en veilig toegang krijgen tot MijnPartena om je terugbetalingen en je ziekenfondsdossier te bekijken, online voordelen aan te vragen, digitale documenten te bestellen, …

Meer info

Ontdek alles over de app Itsme.

 

 

Artikel tags:

Lees ook

Huishoudhulp in coronatijden: ook dan staan ze voor je klaar!

De Oost-Vlaamse Eline Roose werkt al 4 jaar als enthousiaste huishoudhulp bij Partena Hulp in huis. Helaas hield het coronavirus haar een maand aan de kant. Niet omdat ze getroffen was door het virus zelf, wél door de intussen overbekende maatregelen die huishoudhulp onmogelijk maakten. Maar vandaag staat ze er opnieuw. Klaar om haar trouwe klanten weer uit de nood te helpen! “Sommigen beschouwen me als familie. Supertof, natuurlijk!”
 

Wat als koppel tijdens en na de coronacrisis?

Voordat onze wereld veranderde, stonden koppels misschien net voor een aantal keuzes en beslissingen omtrent hun leven samen. Beginnende daters en prille koppels leerden elkaar misschien net beter kennen en vragen zich af of er een langere toekomst voor hen mogelijk is. Andere koppels dachten misschien net na over samenwonen of uit elkaar gaan of misschien een wereldreis, een huis kopen, in relatietherapie gaan, een job in het buitenland, kinderen of trouwen, enz. Veel van die keuzes werden in de koelkast gestopt. Hoe haal je deze weer boven?