NieuwsGezin
01 juli 2019

deel

App Itsme telt al meer dan 1 miljoen gebruikers

Slaag je er ook niet in om al die online paswoorden te onthouden? Dankzij de inlogapp Itsme heb je gelukkig geen olifantengeheugen nodig. Al meer dan 1 miljoen mensen gebruiken intussen deze applicatie om zich veilig aan te melden bij verschillende diensten. Ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken deze app om je leven makkelijker te maken.

Veilig en eenvoudig

Taxonweb, Mypension, verschillende bankapps, …: je kan Itsme al gebruiken om toegang te krijgen tot tal van online diensten en toepassingen. En dat op een heel veilige en eenvoudige manier: je hebt geen paswoorden, kaartlezers of log-ins meer nodig. Met een unieke sleutel kan je je identiteit probleemloos bevestigen. En dat slaat aan, want al meer dan 1 miljoen Belgen gebruiken deze inlog-app. De overheid gebruikt de app ook al voor meer dan 800 toepassingen en ook het aantal apps dat aangesloten is op Itsme blijft stijgen.

Ook bij Partena en de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen

Partena en ook de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken Itsme om je leven eenvoudiger te maken. Met de app kan je snel en veilig toegang krijgen tot MijnPartena om je terugbetalingen en je ziekenfondsdossier te bekijken, online voordelen aan te vragen, digitale documenten te bestellen, …

Meer info

Ontdek alles over de app Itsme.

 

 

Artikel tags:

Lees ook

‘Nomenclatuur’ … wablieft?!

Als je een zorgverlener (arts, tandarts, kinesitherapeut, logopedist …) raadpleegt, geeft die jou een getuigschrift voor verstrekte zorgen. Dit alombekende ‘doktersbriefje’ kun je vervolgens indienen bij je ziekenfonds, bijvoorbeeld Partena Ziekenfonds, om een terugbetaling aan te vragen.
11 september 2019

Alles kan beter, ook bij Partena Kinderopvang

Elke dag denken we bij Partena Kinderopvang na over hoe we onze werking zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen, zodat de ouders én de kindbegeleiders kunnen vooropstellen wat het allerbelangrijkste is: het welbevinden van het kindje. Deze keer namen we daarbij het inschrijvingsproces onder de loep.

Partena kindbegeleiders dragen zorg voor hun rug

Een job als kindbegeleider is een job die enorm belastend is voor de rug, zoveel is duidelijk. Dag in, dag uit, nemen onze kindbegeleiders hun opvangkindjes op de arm. Voor een knuffel, voor het verluieren, ... Samen gaan ze nu voor een ergonomische reflex. Want rugpreventie staat hoog op onze prioriteitenlijst!