Nieuws Gezin
01 juli 2019

deel

App Itsme telt al meer dan 1 miljoen gebruikers

Slaag je er ook niet in om al die online paswoorden te onthouden? Dankzij de inlogapp Itsme heb je gelukkig geen olifantengeheugen nodig. Al meer dan 1 miljoen mensen gebruiken intussen deze applicatie om zich veilig aan te melden bij verschillende diensten. Ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken deze app om je leven makkelijker te maken.

Veilig en eenvoudig

Taxonweb, Mypension, verschillende bankapps, …: je kan Itsme al gebruiken om toegang te krijgen tot tal van online diensten en toepassingen. En dat op een heel veilige en eenvoudige manier: je hebt geen paswoorden, kaartlezers of log-ins meer nodig. Met een unieke sleutel kan je je identiteit probleemloos bevestigen. En dat slaat aan, want al meer dan 1 miljoen Belgen gebruiken deze inlog-app. De overheid gebruikt de app ook al voor meer dan 800 toepassingen en ook het aantal apps dat aangesloten is op Itsme blijft stijgen.

Ook bij Partena en de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen

Partena en ook de andere Onafhankelijke Ziekenfondsen gebruiken Itsme om je leven eenvoudiger te maken. Met de app kan je snel en veilig toegang krijgen tot MijnPartena om je terugbetalingen en je ziekenfondsdossier te bekijken, online voordelen aan te vragen, digitale documenten te bestellen, …

Meer info

Ontdek alles over de app Itsme.

 

 

Artikel tags:

Lees ook

Ergonomie? Ook voor je huishoudhulp!

Soms sta je er niet bij stil, maar je werkgever levert een behoorlijke inspanning om je gezondheid te garanderen op het werk. Denk maar aan het bureau op kantoor dat ergonomisch is afgesteld bijvoorbeeld. Ook bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp zien we erop toe dat jouw huishoudhulp alles weet over ergonomisch werken. En dat is broodnodig, zo ondervond ook onze huishoudhulp Tara. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
05 november 2020

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena en OZ Poets- en strijkhulp werd bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena en OZ als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid.