Het verhaal van Jeroen

Een landrot zal Jeroen nooit worden. Zeker niet sinds hij 3 jaar geleden met zijn brommer tegen een stilstaande bestelwagen smakte: "Mijn rechterbeen was verbrijzeld. Het heeft zes operaties gekost om alles weer min of meer te reconstrueren."
Het verhaal van Jeroen

Opnieuw leren lopen

Voor Jeroen begon na het ongeval een lange en zware periode van revalidatie: "Ik heb opnieuw moeten leren lopen. Zonder zekerheid of het ooit zou lukken. Die onzekerheid, niet weten waar al je inspanningen toe leiden, dat was zwaar." 


         

De juiste steun

Maar nog lang niet zo zwaar als de zee aan administratie die bij het ongeval kwam kijken: "Jammer genoeg had ik net een maand voor het ongeval mijn job opgezegd, om andere horizonten te verkennen. Daardoor was ik allesbehalve een model-leerling voor de ziekteverzekering."

"Als je zoiets meemaakt, loop je van de ene op de andere dag plots helemaal verloren. Het vraagt wel wat hulp om je leven weer georganiseerd te krijgen. Maar de mensen bij Partena Ziekenfonds hebben mij uitstekend geholpen om alle administratie in orde te krijgen. Ze regelden mijn vervangingsinkomen via de zorgkas, en zelfs een poetshulp. Wat een geluk! Het gaf mij de tijd en de ruimte die ik nodig had om beter te worden."

Gunstige wind

Al die steun heeft haar vruchten afgeworpen. Want hoewel de dokters er hun hand niet voor in het vuur durfden te steken, heeft Jeroen vandaag bijna 90% van zijn kunnen terug. Toch moet hij aanvaarden dat hij bepaalde dingen nooit meer zal doen. En dat is niet altijd even makkelijk: "Ik blijf dromen. Ik hoop binnenkort weer te kunnen zeilen, misschien zelfs ooit weer op zee. En als ik wind mee heb, zou ik zelfs graag nog eens de oceaan oversteken."

Wat verwacht jij van Partena Ziekenfonds?

Iedereen verwacht iets anders van het leven, iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Heb jij al stilgestaan bij de keuze van je ziekenfonds? Kiezen voor een ziekenfonds dat past bij jouw leven, kan voor jou een groot verschil maken. Download onze gratis infogids en ontdek hoe je een ziekenfonds kiest dat bij je past. 

Wil je graag persoonlijk advies over onze terugbetalingen en diensten? Plan dan nu je afspraak met één van onze klantenadviseurs op kantoor of via videogesprek. Maak een afspraak via onze afsprakenmodule. 

Ebook kies je ziekenfonds

Wat verwacht jij van je ziekenfonds? En hoe kies je het ziekenfonds dat het beste bij je past? Download het gratis ebook.

Maak een afspraak

Heb je een vraag of zoek je persoonlijk advies? Maak een afspraak met een klantenadviseur voor een gesprek op kantoor of via video. 

Lees ook

Dag van de geleidehond: hoe kan jij helpen?

Een tijdje geleden ging een filmpje viraal op sociale media waarin werd uitgelegd dat je een geleidehond zonder baasje niet mag aaien maar moet volgen omdat de kans groot is dat het baasje hulp nodig heeft en de hond je naar hem of haar zal brengen. Ter ere van de dag van de geleidehond, hebben we samen met geleidenhond.be een lijstje gemaakt met tips waarmee je het leven van een geleidehondgebruiker en zijn hond gemakkelijker kan maken.

Jouw dossier bespreken vanuit je zetel thuis: de videocall

De lockdown, de quarantaine en alle gevolgen die de komst van COVID-19 met zich meebracht, heeft ons gedwongen om bepaalde zaken vanuit een andere invalshoek te bekijken. of het heeft gezorgd voor versnelling in projecten die in de pijplijn zaten. En ja, ook vaak met een positieve uitkomst. Een uitstekend voorbeeld daarvan is de komst van de videocall als extra service naar onze klanten toe.