De tips voor je uitgetest

Hoe veranderen de Zittest en het begeleidingsplan het leven van een koala, pinguïn, tijger of stokstaartje? Vier Partena-medewerkers deden de Zittest en gingen de uitdaging aan. Lees hier hun verhaal.

Joeri, de koala

Joeri is directeur Netwerk & Sales Business Development bij Partena Ziekenfonds. Volgens de Zittest is hij een koala: hij zit veel stil, en beweegt of sport weinig. De uitdaging voor hem: minder stilzitten en wat vaker intensiever bewegen. 

Wim, de pinguïn

Wim is medewerker interne controle bij Partena Ziekenfonds. Volgens de Zittest is hij een pinguïn: hij zit niet te vaak stil, maar beweegt of sport niet echt regelmatig. De uitdaging voor Wim: de goede gewoonte van weinig stilzitten volhouden, én een beetje intensiever bewegen.

Ellen, de tijger

Ellen werkt als experte bij Partena Kinderopvang. Volgens de Zittest is ze een tijger: ze zit te veel stil, maar beweegt of sport wel regelmatig. De uitdaging voor Ellen: de goede gewoonte van genoeg intensief bewegen volhouden, en proberen om minder stil te zitten.

Veronique, het stokstaartje

Veronique werkt als directie-assistente bij Partena Ziekenfonds en houdt van lezen, fietsen en wandelen. Volgens de Zittest is ze een stokstaartje: ze zit niet te vaak stil, en beweegt regelmatig. De uitdaging voor Veronique: de goede gewoonte volhouden, en anderen inspireren.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena