De beweegtips uitgetest

De tips voor je uitgetest

Hoe veranderen de Zittest en het begeleidingsplan het leven van een koala, pinguïn, tijger of stokstaartje? Vier Partena-medewerkers deden de Zittest en gingen de uitdaging aan. Lees hier hun verhaal.

Joeri, de koala

Joeri is directeur Netwerk & Sales Business Development bij Partena Ziekenfonds. Volgens de Zittest is hij een koala: hij zit veel stil, en beweegt of sport weinig. De uitdaging voor hem: minder stilzitten en wat vaker intensiever bewegen. 

Wim, de pinguïn

Wim is medewerker interne controle bij Partena Ziekenfonds. Volgens de Zittest is hij een pinguïn: hij zit niet te vaak stil, maar beweegt of sport niet echt regelmatig. De uitdaging voor Wim: de goede gewoonte van weinig stilzitten volhouden, én een beetje intensiever bewegen.

Ellen, de tijger

Ellen werkt als experte bij Partena Kinderopvang. Volgens de Zittest is ze een tijger: ze zit te veel stil, maar beweegt of sport wel regelmatig. De uitdaging voor Ellen: de goede gewoonte van genoeg intensief bewegen volhouden, en proberen om minder stil te zitten.

Veronique, het stokstaartje

Veronique werkt als directie-assistente bij Partena Ziekenfonds en houdt van lezen, fietsen en wandelen. Volgens de Zittest is ze een stokstaartje: ze zit niet te vaak stil, en beweegt regelmatig. De uitdaging voor Veronique: de goede gewoonte volhouden, en anderen inspireren.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena