Blog en nieuws

Zwangerschap: te veel onderzoeken 'uit gewoonte'?

Nieuwsberichten 1 maart 2016

Tijdens de zwangerschap gebeuren bepaalde onderzoeken bij de mama meerdere keren, zonder rekening te houden met haar risicofactoren. Denk maar aan de echografie: 1 op de 2 vrouwen krijgt 5 echo's tijdens haar zwangerschap, terwijl er maar 2 echt noodzakelijk zouden zijn. Enkele opvallende cijfers uit een nieuwe studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen.

Ontdek onze digitale diensten

Ontdek onze digitale diensten

Nieuwsberichten 29 februari 2016

Bij Partena Ziekenfonds bekijken we elke dag opnieuw hoe we het jou nog makkelijker kunnen maken om je ziekenfondszaken te regelen. Met een vlotte digitale dienstverlening, bijvoorbeeld. Ontdek hier onze digitale toepassingen voor onze klanten.

KomafmetKafka met Partena

KomafmetKafka met Partena

Blog 25 februari 2016

Wij doen mee met Hautekiet op Radio 1 en kiezen voluit voor ‪#‎komafmetkafka‬. We willen jou, onze klant, nog beter en nog meer informeren en begeleiden. Zo kiezen we onder meer voluit voor (administratieve) vereenvoudiging. Bekijk onze infographic voor meer!

Jouw ziekenfonds in een notendop

Jouw ziekenfonds in een notendop

Blog 26 januari 2016

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Sluiten