Nieuwsbericht

Zorgverzekering DKV verdwijnt

Op 31 december 2015 beëindigt DKV Zorgkas vzw haar werking. Voor de klanten van DKV Zorgkas beheert de zorgkas van Partena Ziekenfonds vanaf 2016 de aansluiting bij de Vlaamse Zorgverzekering.

De Vlaamse Zorgverzekering

Iedereen die in Vlaanderen woont en ouder is dan 25 jaar, is verplicht zich bij een zorgkas aan te sluiten en jaarlijks een ledenbijdrage te betalen. Zo draagt iedereen bij aan de Vlaamse Zorgverzekering. De zorgverzekering biedt een maandelijkse financiële tegemoetkoming voor niet-medische kosten aan mensen die zwaar zorgbehoevend zijn of in een rustoord verblijven.

Reken op de Zorgverzekering van Partena

Op 31 december 2015 beëindigt DKV Zorgkas vzw haar werking. Voor de klanten van DKV Zorgkas beheert de zorgkas van Partena vanaf 2016 de aansluiting bij de Vlaamse Zorgverzekering. Wie aangesloten was bij de Zorgkas van DKV, brengen wij persoonlijk op de hoogte. 

Als klant van Partena Ziekenfonds biedt aansluiten bij de Partena zorgkas veel voordelen: 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Zorgverzekering verplicht

De zorgverzekering: een verplicht gegeven

Vroeger werd zorgverlening voor hulpbehoevenden, jong of oud, amper of niet terugbetaald. Om oplopende kosten te vermijden, riep de Vlaamse overheid de Vlaamse zorgverzekering in het leven. Hierdoor heeft elke 26-jarige Vlaming de verplichting elk jaar zijn steentje bij te dragen aan de zorg voor ouderen.

Zorgverzekeraar
12 oktober 2015

Ziekenfonds en zorgkas onder één dak

Iedereen die in Vlaanderen woont en ouder is dan 25 jaar, is verplicht zich bij een zorgkas aan te sluiten en jaarlijks een zorgpremie te betalen. Zo draagt iedereen bij aan de Vlaamse sociale bescherming.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena