Nieuwsbericht

Zorg nodig, maar zin in vakantie? Dat kan!

Ben je minder goed te been, rolstoeler of heb je speciale zorg nodig? Onze partner Zorgvakanties regelt alles tot in de kleinste detail, opdat ook jij kan genieten van een mooi landschap, een ondergaande zon of gewoon wat verwennerij.

Kies je voor de Belgische kust? Of kan de Spaanse zon, paella en sangria je verleiden? Of verlang je in onze mistroostige winter naar de eilanden van de eeuwige lente: Tenerife, Lanzarote? Graag een citytrip naar Barcelona? Zelfs voor cruises en een wereldreis naar Zuid-Afrika hebben we geknipte en uitgeteste formules.

Albir

Wat denk je van een reis naar het zonnige Spanje? In Albir ligt het prachtige Hotel Kaktus Albir. Vanaf het terras wandel je zo de boulevard op. Albir is een gezellige badplaats met een haventje, leuke restaurantjes, terrasjes en winkels. De brede paden zorgen voor een vlotte verkenning van de omgeving. Benidorm ligt op 10 minuutjes en is ideaal voor een daguitstap. In het hotel wordt je hartelijk onthaald en slaap je in een van de 5 ruime aangepaste kamers met zicht op zee. Wat wil je nog meer?

Meer informatie over de mogelijkheden?

Bekijk de website www.zorgvakanties.com of bel T. 014 700 600.

Korting voor klanten Partena Ziekenfonds

Ben je klant van Partena Ziekenfonds? Dan schenkt Zorgvakanties je graag een korting van 5% op het landarrangement.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena