Nieuwsbericht

Onze website is genomineerd voor een Sitecore Experience award! Stem jij ook op ons?

Fijn nieuws, want onze nieuwe website is genomineerd voor de Sitecore People's Choice Award 2015. We zijn heel blij met deze nominatie, en willen die opdragen aan onze medewerkers én klanten. Zonder hen hadden we dit mooie resultaat niet behaald. Help je mee en stem je op ons?

Met dank aan... 

Het is een pluim op de hoed van een hecht webteam en een groep medewerkers die dankzij hun expertise zorgden voor een webstek vol relevante en correcte informatie. Informatie die bovendien vlot te vinden is, en aangenaam oogt om doorheen te scrollen. En niet te vergeten; de nominatie is er ook dankzij de waardevolle input van onze klanten. Zo gaven de leden van ons klantenpanel gerichte feedback op het gebruik en uitzicht van onze nieuwe website. 

Hoe stemmen?

Uiteraard zijn we zeer blij met de nominatie. Al zou de award winnen... nog fijner zijn. Met nog slechts enkele dagen te gaan (stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 15 maart!), willen we graag jullie, onze klant vragen om een gunst. Krijgen wij jouw stem?

Stemmen gebeurt heel eenvoudig, namelijk door de 'foto' van onze website leuk te vinden op Facebook. Een Facebook-account hebben is dus wel vereist. Heb je geen account? Misschien kan je je man/vrouw, vader/moeder, vriend/vriendin, zoon/dochter, neef/nicht, tante/nonkel, kleindochter/kleinzoon, beste vriend/vriendin, bakker, slager, kapper, garagist, huisarts, kinesist, tandarts, logopedist, zakenrelatie... overtuigen om voor jou te stemmen op onze foto?

Dat doe je zo:

  1. Ga naar http://bit.ly/Stem_op_Partena
  2. Klik daar op vind-ik-leuk (like) onder onze foto (= de homepage van onze website). 
  3. Zin om ons nog meer te helpen? Deel dan onze oproep op Facebook. Die vind je bovenaan op onze eigen Facebook pagina.

Nog niet overtuigd?

Sitecore-benelux-award-partena

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena