Nieuwsbericht

Waar ligt welk soort ziekenhuis in ons land?

Op zoek naar een ziekenhuis in jouw regio? De FOD Volksgezondheid pakt uit met een handige, interactieve kaart met alle Belgische ziekenhuizen. 

Dynamisch overzicht

Waar liggen de algemene ziekenhuizen in jouw regio? En waar vind je de acute en psychiatrische ziekenhuizen? Het is niet altijd makkelijk om tussen de bomen het bos te blijven zien. Daarom biedt de FOD Volksgezondheid een gedetailleerde, gebruiksvriendelijke kaart aan, waarop je de verschillende soorten ziekenhuizen in ons land in een handomdraai terugvindt. 

Nog meer gegevens in de toekomst

Op de kaart kom je niet alleen te weten om welk soort ziekenhuis het gaat, wat het exacte adres is, enz. Op dezelfde pagina vind je ook terug welke diensten een ziekenhuis aanbiedt, of het een toestel voor medische beeldvorming heeft, … In de toekomst komt er ook nog een kaart met de locatie van alle spoedgevallendiensten in ons land en een interactief overzicht van alle zorgprogramma’s en ziekenhuisfuncties. 

Meer info

Neem een kijkje op de site van de FOD Volksgezondheid.


Gerelateerde categorieën

Hospitalia Plus

Uitstekende prijs kwaliteit

Hospitalia Plus verzekert je tegen hoogoplopende ziekenhuiskosten zonder grensbedrag. Je verblijf in een eenpersoonskamer en de bijhorende supplementen worden volledig terugbetaald. Bovendien vergoeden we ook de zorg die je voor en na je verblijf ontvangt.

Bereken je bijdrage

Ontdek ons aanbod

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena