Nieuwsbericht

Partena behaalt kwaliteitslabel voor personeelsbeleid én organiseert jobevent

Net zoals het kwaliteitslabel Investors in People (IIP) is Partena overtuigd: mensen maken het verschil. Medewerkers maken het verschil. Zij bepalen de kracht van een organisatie. Competente medewerkers, en hun inzet, betrokkenheid en motivatie zijn de succesfactoren van een bedrijf van vandaag de dag.

In de hedendaagse cultuur van continue verandering rijst steeds meer de vraag of de huidige organisatiestructuren nog relevant zijn. In alle sectoren van onze hedendaagse economie zien we nieuwe manieren van werken ontstaan. Zo is er bijvoorbeeld een steeds grotere diversiteit in leeftijd op de werkvloer. En ook de traditionele arbeidstijd van negen tot vijf lijkt stilaan tot de geschiedenis te gaan behoren. 

Ambities op elkaar afstemmen

Analyse

Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang ging de uitdaging van Investors in People (IIP) aan, om haar ambities en doelen en die van de medewerkers op elkaar af te stemmen én waar te maken. Om in aanmerking te komen voor het IIp-kwaliteitslabel werd de strategie en doelstellingen van onze organisatie onder de loep genomen. IIP analyseerde onder meer de graad van samenwerken en de wijze van leidinggeven in ons bedrijf. En dit alles met 1 doel: nog meer te focussen op een praktisch en continu verbeterproces, voor onze medewerkers, maar uiteindelijk ook voor onze klanten. 

Partena is trots om te mogen melden dat het het eerste Belgische bedrijf is dat met het vernieuwde assessment zijn accreditatie heeft behaald.

Werken bij Partena

Blue Towers Jobevent

Op 28 april organiseert De Blue Towers Community, de vereniging van bedrijven en organisaties die zich in de omgeving van het ‘Blue Towers ‘bedrijvencomplex bevinden, een jobevent. Kom langs tussen 16 en 20u en maak kennis met onze recruteerders. En er is meer! Met een hapje en een drankje, nemen de consulenten van Vio HR gratis je cv onder de loep. Een fotograaf maakt gratis een professionele foto die je kunt gebruiken op je linkedinprofiel en cv. 

Meer weten? Ga dan naar bluetowerscommunity.be voor meer info.

Werkgever Partena

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena