Nieuwsbericht

Partena Kinderopvang breidt uit

Partena Kinderopvang is volop bezig met het uitbreiden van haar opvangcapaciteit. In Oost-Vlaanderen worden al heel wat opvanginitiatieven aangeboden, maar ook West-Vlaanderen wordt volop klaargestoomd.

Beertje Bink in Beernem

Partena Kinderopvang breidt zijn opvangcapaciteit uit. Met de overname van het kinderdagverblijf Beertje Bink in Beernem, is ook West-Vlaanderen toegevoegd aan onze lijst. Beertje Bink biedt plaats aan 45 kinderen. Ouders betalen een opvangprijs op basis van hun inkomen.

De Kikkerkoning in Berlare

Daarnaast opent Partena een gloednieuw kinderdagverblijf in Oost-Vlaanderen. 14 kindjes zijn vanaf 1 september welkom in de Kikkerkoning in Berlare. Ook hier betalen ouders een opvangprijs op basis van hun inkomen. 

Bubbelbos in Baarle-Drongen

Recent nog kon Partena Kinderopvang melden dat er in Baarle een gloednieuw Partena kinderdagverblijf Bubbelbos de deuren opent op 1 september. Daar zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Meer info of inschrijven?

Wie graag meer info wil over Bubbelbos of een van de andere opvanginitiatieven van Partena Kinderopvang, kan een kijkje nemen op de website.

Ben je op zoek naar een plaats voor je kindje? Contacteer dan Partena Kinderopvang en laat je gegevens na. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden.

Nieuw kinderdagverblijf Partena

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena