Nieuwsbericht

Partena dingt mee naar Learning en Development Award voor HR beleid

Partena Ziekenfonds en haar HR-beleid is genomineerd voor de jaarlijkse Learning- en Development Award van de HR-community Stimulearning. Stemmen kan nog steeds!

De dienst HR van Partena ziekenfonds is lid van de community Stimulearning. Deze groep bestaat uit HR-medewerkers die een platform wilden om hun eigen leerprogramma's met elkaar te delen. Dit allemaal met 1 doel: het welzijn van de medewerkers te stimuleren in vorming, training, opleiding, talent- en competentiemanagement. 

Learning & Development Award

Elk jaar organiseert deze community een wedstrijd waarbij ze een Learning & Development Award uitdelen aan de organisatie die volgens hen met een innovatieve, stimulerende en waardevolle aanpak zijn of haar medewerkers naar het volgende niveau wil tillen. Dit jaar zijn er 9 finalisten die meedingen naar deze prijs. Op donderdag 16 maart worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een Awardshow. Via HRD.tv kan je live meevolgen via je computer of mobile device.

Partena Ziekenfonds is finalist

Eind 2015 besliste Partena Ziekenfonds om haar opleidingsaanbod te diversifiëren en te evolueren naar een 'hybride' oplossing. Sindsdien installeerde Partena een aantal online modules die het algemene kennisniveau van de medewerkers moet verhogen. In combinatie met klassikale opleidingen krijgen de deelnemende medewerkers zo een ideale mix voorgeschoteld. De ambitie van Partena gaat overigens verder dan het bedrijf alleen: in de overtuiging dat dit de goeie manier is, willen ze graag andere bedrijven inspireren het model toe te passen en zo hun opleidingsaanbod te diversifiëren.

Hoe stemmen

Niet enkel leden van de community kunnen stemmen, ook sympathisanten kunnen dat. Je krijgt er ook een overzicht van de 9 finalisten, al vinden wij dat er alvast eentje met kop en schouders bovenuit steekt ;-)

HR

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Regeling voor adoptieverlof versterkt sinds 2019

Nieuwsberichten 13 augustus 2019

Sinds 1 januari 2019 is het recht op adoptieverlof flink uitgebreid, zowel voor werknemers als zelfstandigen. Zo hangt de maximumduur niet langer af van de leeftijd van het geadopteerde kind. Elke adoptieouder heeft nu altijd recht op maximaal 6 weken adoptieverlof. De belangrijkste veranderingen in een notendop!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena