Nieuwsbericht

Opgelet voor frauduleuze e-mails

De FOD Volksgezondheid waarschuwt dat er frauduleuze e-mails circuleren. De mails lijken verzonden te zijn door het FOD Volksgezondheid, maar zijn afkomstig van oplichters. Krijg je zo'n mail, verwijder die dan onmiddellijk, zonder op de links te klikken.

Poging tot 'phishing'

Ontvang je de komende dagen een e-mail die ogenschijnlijk verzonden is door het FOD Volksgezondheid met als onderwerp "Schorsing van uw ziektefonds verzekering", open die dan liever niet. Het gaat hier namelijk om een mail met een poging tot 'phishing', of tot besmetting van je computer met een virus. 

Verwijder de mail onmiddellijk

In de e-mail wordt een toeslag van 100 euro gevraagd voor het ziekenfonds, die onmiddellijk digitaal betaald moet worden. Zoniet word je ziekteverzekering geschorst. De info in de mail is onjuist en niet afkomstig van het FOD Volksgezondheid. Klik daarom niet op de links, ga zeker niet over tot betaling, en verwijder de mail uit je inbox.

Frauduleuze mail FOD Volksgezondheid

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena