Nieuwsbericht

Op reis? Controleer je vaccinaties in de My Health Viewer!

Koffers gepakt en klaar om op reis te vertrekken? Dan kijk je best eerst nog eens je vaccinaties na. Dat kan je gewoon thuis doen met de My Health Viewer. In dit gratis computerprogramma van de ziekenfondsen vind je nu ook de reisvaccinatiegegevens van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG).

200.000 reisvaccinatiegegevens

Hepatitis A, gele koorts, difterie, …: voor reizen naar verschillende (vooral verre) bestemmingen zijn vaccinaties tegen deze ziektes aanbevolen. Herinner je je niet meer welke vaccinaties je in het verleden al gekregen hebt? Dat kun je vanaf nu nakijken via de My Health Viewer, een gratis downloadbaar computerprogramma van de ziekenfondsen. Het Instituut voor Tropische Geneeskunde vult de databank namelijk aan met maar liefst 200.000 vaccinatiegegevens. Het gaat om al hun vaccinaties sinds 2010. Vind je je vaccinaties toch niet terug? Ga dan zeker langs bij je arts om je vaccinatiestatus te laten nakijken. 

Hoe downloaden?

  • Geef eerst je toestemming voor de beveiligde elektronische uitwisseling van je medische gegevens. Lees er hier meer over.
  • Installeer de My Health Viewer. Je hebt hiervoor wel je elektronische identiteitskaart (eID), je pincode en een kaartlezer nodig.

Meer info

Nog vragen? Raadpleeg de handleiding van de My Health Viewer.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena