Nieuwsbericht

Onafhankelijke Ziekenfondsen: Let's get digital!

De Onafhankelijke Ziekenfondsen trekken volop de kaart van de digitalisering om het leven van hun leden makkelijker te maken. Die digitalisering van de gezondheidszorg is dan ook dé rode draad door ons jaarverslag!

eAttest, eFact, Itsme, …

De Onafhankelijke Ziekenfondsen willen een voortrekker zijn in deze digitale tijden. Daarom waren we de eersten om Itsme te gebruiken om onze leden veilig en eenvoudig toegang te bieden tot hun online loket. Ook rond eAttest en eFact hebben we veel inspanningen geleverd. Dankzij eAttest is het niet meer nodig om een papieren getuigschrift bij je ziekenfonds binnen te brengen en volgt de terugbetaling sneller. Ook de elektronische facturatie van de derde betaler (eFact) zorgt voor veel administratieve vereenvoudiging.

100% digitaliseren tegen 2025

Ondertussen zet de digitale evolutie zich verder en ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen kijken naar de toekomst. Dat betekent bv. investeren in een elektronisch medisch attest voor arbeidsongeschiktheid. Sowieso is het onze ambitie om tegen 2022 80% van onze documenten te digitaliseren en tegen 2025 zelfs 100%. 

Meer info

Ontdek ons jaarverslag op www.mloz.be.

Maak kennis met de online service van Partena Ziekenfonds

Ontdek onze digitale diensten en beheer je ziekenfondsdossier snel en makkelijk. Zo handig dat je er blij van wordt!

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena