Nieuwsbericht

Oktober kleurt roze in de Partena kantoren

Oktober is de internationale borstkankermaand. Om je solidariteit met borstkankerpatiënten te tonen, kun je in oktober in onze kantoren een roze lintje kopen. Voor elk verkocht lintje gaat 1 euro naar de borstkankercampagne Think-Pink.

Think-Pink en de strijd tegen borstkanker

Elke dag krijgen 26 vrouwen in België de diagnose borstkanker te horen. En iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die met borstkanker te maken krijgt. Daarom focust de nationale borstkankercampagne Think-Pink op preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 

Oktober = internationale borstkankermaand

Oktober is de internationale borstkankermaand. Daarom wil Think-Pink net tijdens die maand borstkanker extra onder de aandacht brengen met allerlei acties en campagnes. Met die acties wil Think-Pink vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Daarnaast moeten de acties emotionele steun bieden aan vrouwen die tegen borstkanker vechten, en een eerbetoon brengen aan lotgenoten die er niet meer zijn. 

Think-Pink en Partena Ziekenfonds vragen jouw hulp !

In de maand oktober verkopen we in onze Partena-kantoren de bekende roze lintjes van Think-Pink. Wie een lintje draagt, laat weten aan alle vrouwen met borstkanker dat ze er niet alleen voor staan! Per lintje gaat er 1 euro naar Think-Pink. De opbrengst van de lintjesactie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink, dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.


 
Think Pink

Gerelateerde categorieën

Onze partner

Think Pink

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena