Nieuwsbericht

Ontdek onze digitale diensten

Bij Partena Ziekenfonds bekijken we elke dag opnieuw hoe we het jou nog makkelijker kunnen maken om je ziekenfondszaken te regelen. Met een vlotte digitale dienstverlening, bijvoorbeeld. Ontdek hier onze digitale toepassingen voor onze klanten.

Onlinekantoor

Kleefzegels nodig, documenten opvragen, of terugbetalingen berekenen? In ons Onlinekantoor kan dat snel én makkelijk, ook buiten de kantooruren. We breiden de diensten van ons Onlinekantoor voortdurend voor je uit:

Nieuwe tools

  • Duidelijker overzicht van je terugbetalingen: We groeperen je terugbetalingen voortaan in het Onlinekantoor zoals ze ook op je bankrekening verschijnen. Je kan makkelijk een terugbetalingsbewijs opzoeken, en downloaden of printen.
  • Sluit zelf aan voor een extra verzekering: Wil je aansluiten voor één van onze extra verzekeringen, zoals Ambulant, Dentalia Plus, of Hospitalia? Dat doe je nu makkelijk zelf, via het Onlinekantoor.  
  • Bestel je Europese ziekteverzekeringskaart online: Ga je op reis en ben je vergeten om op voorhand je Europese Ziekteverzekeringskaart aan te vragen? Voortaan kun je nog snel een voorlopig digitaal certificaat opvragen via het Onlinekantoor. 

De Partena app

Dankzij onze mobiele app voor Android en iPhone, log je in bij Partena via je mobiele toestel. Je kunt kleefbriefjes bestellen, terugbetalingen bekijken via het Onlinekantoor, een kantoor in je buurt zoeken via geolocalisatie, ... Binnenkort lanceren we een handige extra functie in de app:

Nieuwe tools

  • Vraag via de app tegemoetkomingen vanuit het Voordelenpakket aan: Via 'Voordeel aanvragen' vraag je via de app tegemoetkomingen voor aanvullende voordelen aan, zoals lidgeld sportclubs, bril en lenzen, vaccins,... Neem een foto van het document met je smartphone, stuur het door via de app, en wij doen de rest! 
Let op: stuur geen foto’s van doktersbriefjes op via de app! De functie geldt enkel voor tegemoetkomingen vanuit het Voordelenpakket.

Vragen? Onze filmpjes geven het antwoord

Partena beantwoordt jouw vragen aan het ziekenfonds nu ook met korte filmpjes. De filmpjes behandelen thema’s zoals arbeidsongeschiktheid, op vakantie gaan, scheiden, tandzorg, hospitalisatie en de zorgverzekering. Wil je zien welke weg je doktersbriefje aflegt voor je het geld teruggestort krijgt? Ook dat komt uitgebreid aan bod! Weetje: we zochten het acteertalent binnenshuis, alle acteurs zijn Partena-medewerkers!

Lees meer over onze nieuwste digitale diensten in Profiel 137

onlinekantoor thuis

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Digitale applicaties

Online service

Nieuwe kleefbriefjes aanvragen? Geen tijd om langs te komen tijdens de kantooruren? Dankzij onze online service regel je je ziekenfondszaken waar en wanneer je wilt.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

jouw ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Infographic_nieuwewebsite

8 troeven van onze nieuwe website

De nieuwe website is er voor jou, onze klant.  Ons klantenpanel werkte mee aan de ontwikkeling van de website, waardoor we precies weten welke info je waar en wanneer nodig hebt. We hopen voor jou dat het een inspirerende kennismaking wordt met een gloednieuwe Partena wereld op het web. Bekijk onze infographic voor de nieuwe troeven in een notedop.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena