Nieuwsbericht

Neem deel aan ons klantenpanel

Partena Ziekenfonds wil met jullie, onze klanten, in dialoog gaan. Hiervoor creëerden we een gesloten Facebookgroep: De Partena Architecten. Zo krijgen jullie als klant een echte ‘stem’ in de dagelijkse werking van onze organisatie, én bouwen jullie mee aan een ziekenfonds dat aan jullie verwachtingen voldoet.

Op de groepspagina komen jullie onder meer te weten wat er op de agenda staat bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang. We leggen jullie immers vragen voor over nieuwe ontwikkelingen of stappen die we nemen om onze dienstverlening te verbeteren, ons aanbod te verbreden, enzovoort. 

Concreet

Ongeveer 1 keer per maand lanceren we een thema waarvoor we bepaalde dingen willen afstemmen met jullie. We weten het thema niet altijd op voorhand, gezien we kort op de bal willen spelen. Laat jullie dus verrassen. Er is geen verplichting om telkens deel te nemen, dat is jullie vrije keuze. 

Waarom

Jullie krijgen exclusieve informatie te zien, kunnen effectief bijdragen aan het beter maken van de dienstverlening en het aanbod én worden beloond wanneer jullie actief deelnemen. Hoe? Elk kwartaal belonen we de 5 meest enthousiaste deelnemers van het afgelopen kwartaal.

En daarna?

Wat doen we met jullie antwoorden? Na het afronden van een topic, gaan wij aan de slag. We leren uit jullie antwoorden. De analyse gebeurt niet op individueel niveau, maar op geaggregeerd niveau, dat wil zeggen dat we jullie persoonlijke gegevens (gekoppeld aan jullie Facebookaccount) niet gaan linken met het antwoord dat jullie geven. We willen leren in functie van het thema dat op dat moment wordt besproken.

Enthousiast om mee te doen?

Stuur ons dan hier een verzoekje om lid te worden!

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena