Nieuwsbericht

Kom naar het jobevent in de Blue Towers op 30 maart

Net zoals het kwaliteitslabel Investors in People (IIP) is Partena overtuigd: mensen maken het verschil. Medewerkers maken het verschil. Zij bepalen de kracht van een organisatie. En wij zoeken steeds nieuwe medewerkers! Kom naar het Jobevent op 30 maart in de Blue Towers en ontmoet naast Partena nog heel wat mogelijke nieuwe werkgevers.

Werken bij in de Blue Towers: vree wijs!

2e editie Blue Towers Jobevent

Op 30 maart organiseert De Blue Towers Community, de vereniging van bedrijven en organisaties die zich in de omgeving van het ‘Blue Towers ‘bedrijvencomplex bevinden, opnieuw een jobevent. Kom langs tussen 16 en 20u en maak kennis met onze recruteerders. En er is meer! Met een hapje en een drankje, nemen de consulenten van Vio HR gratis je cv onder de loep. En een fotograaf maakt gratis een professionele foto die je kunt gebruiken op je linkedinprofiel en cv. 

Meer weten? Ga dan naar bluetowerscommunity.be voor meer info.

Jobevent Blue Towers

Jobevent Blue Towers

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Regeling voor adoptieverlof versterkt sinds 2019

Nieuwsberichten 13 augustus 2019

Sinds 1 januari 2019 is het recht op adoptieverlof flink uitgebreid, zowel voor werknemers als zelfstandigen. Zo hangt de maximumduur niet langer af van de leeftijd van het geadopteerde kind. Elke adoptieouder heeft nu altijd recht op maximaal 6 weken adoptieverlof. De belangrijkste veranderingen in een notendop!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena