Nieuwsbericht

100km lopen met het gezin: klaar voor de Challenge 100?

Zin in nog een uitdaging na Tournée Minérale of Dagen Zonder Vlees? Doe dan mee met de Challenge 100, een initiatief van Olivier Verhaege. Het doel: op een maand tijd samen met je gezin 100km lopen of wandelen. 

Loopvariant van Tournée Minérale

Olivier Verhaege is een fanatieke loper en met de Challenge 100 wil hij heel Vlaanderen graag besmetten met het loopvirus. De uitdaging van deze loopvariant op Tournée Minérale is om, samen met het hele gezin, in april of mei 100 kilometer te lopen of te wandelen. “Het moment is nu ook wel ideaal: de zon komt terug, de temperaturen stijgen opnieuw. Dat betekent lopen in T-shirt en achteraf een terrasje doen”, vertelt Verhaege aan Het Nieuwsblad.

Al meer dan 2.100 gezinnen

De boodschap van Verhaege lijkt aan te slaan. Ondertussen hebben zich al meer dan 3.500 gezinnen aangemeld op de Facebookpagina van de Challenge 100. “Het is geen competitie om zo snel mogelijk die 100km te halen. De insteek is om mensen aan te zetten om te bewegen en op het einde van de maand april of mei die 100km op de teller te plaatsen, individueel of met het volledige gezin”, aldus Verhaege.

Meer info

Zin om mee te doen? Neem een kijkje op de Facebookpagina van de Challenge 100!

Pak die Beweegbonus!

We belonen onze klanten die regelmatig bewegen graag met de beweegbonus. Ontdek alle beweegvoordelen van Partena Ziekenfonds!

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena