Nieuwsbericht

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Partena Ziekenfonds maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Geen tijd om aan te schuiven in een kantoor, of moeilijk om ons tijdens de kantooruren op te bellen? Geen nood: heel wat zaken regel je bij Partena gewoon zelf. Wanneer het jou het beste past.

Zo ben je snel geholpen

Doktersbriefje bezorgen

Je hoeft er niet voor aan te schuiven: deponeer je briefjes in de brievenbus van je kantoor. We legen de bus elke dag, dus ook via deze weg kun je rekenen op een vlotte terugbetaling. Of maak gebruik van een van de andere Partena-brievenbussen in je buurt. 

Self service via het Onlinekantoor

Deze ziekenfondszaken regel je makkelijk zelf in het Onlinekantoor via je pc of tablet, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7:

  • kleefbriefjes bestellen of zelf printen
  • reisdocumenten opvragen
  • uitgavenstaat bekijken of downloaden
  • terugbetalingsbewijs bekijken of downloaden 
  • alle aanvragen en aangiftes voor je arbeidsongeschiktheid en vervangingsinkomen opvolgen
  • medische akkoorden nakijken
  • je statuut, gezinssituatie of bankrekeningnummer wijzigen

Je bent nog geen gebruiker van het Onlinekantoor? Registreer je nu meteen! 
Ook in ons kantoor helpen wij je graag bij de registratie. Maak gerust hiervoor een afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om je te begeleiden.

Liever mobiel? Gebruik onze app!

Inloggen in het Onlinekantoor is nog makkelijker via onze mobiele app. De Partena-app download je via de App Store en Google Play. 

Via de app kun je kleefzegels bestellen in 1 klik, terugbetalingen bekijken, ... of de terugbetaling aanvragen van voordelen zoals logopedie, kraamzorg, kampen en meerdaagse activiteiten, lidgeld sportclubs, brillen en lenzen, diëtiek of psychotherapie.

Opgelet! Met de app kun je geen terugbetaling aanvragen van je doktersbriefjes. Die bezorg je ons nog steeds via de klassieke weg, voorzien van een wit kleefbriefje.

Persoonlijk advies? Natuurlijk!

Heb je vragen over je dossier? Zoek je je weg in ons zorg- en verzekeringsaanbod? Onze klantenadviseurs maken met plezier tijd voor je vrij! Dat doen we graag op afspraak: zo hoef jij niet aan te schuiven in een kantoor, en kunnen onze adviseurs het gesprek met jou goed voorbereiden. 

De afsprakenmodule op onze website garandeert je een persoonlijke service, op een moment dat jou past. Je maakt via computer, tablet of smartphone een afspraak met de adviseur van je Partena-kantoor of met een maatschappelijk werker van onze Sociale Dienstverlening. Bovendien voeg je meteen de documenten toe die je met de klantenadviseur wilt bespreken. 

Je vindt de meest recente openingsuren van alle kantoren ook op www.partena-kantoren.be.

Altijd op de hoogte

Meer weten over de voordelen en diensten die we aanbieden? Wil je op de hoogte blijven van gezondheidsnieuws? Je leest het allemaal op deze site! 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena