Nieuwsbericht

Laat gratis je zicht controleren tussen 14 en 21 oktober

Van 14 tot 21 oktober 2017 organiseert de Algemene Opticiens- en Optometristenbond van België (APOOB) voor de 13e maal de Week van het Zien. 

Mensen moeten sneller en vaker hun ogen laten testen, zeker vanaf de leeftijd van 45 jaar. De kwaliteit van ons zicht verhoogt de kwaliteit van ons leven nl. aanzienlijk. Door je ogen te voorzien van een degelijke oogcorrectie, zul je je minder snel moe voelen, zul je beter presteren op het werk en in je vrije tijd - bv. bij het uitoefenen van een sport en zul je veiliger in het verkeer staan.

Doe mee!

Aarzel dus niet en breng tussen 14 en 21 oktober een vrijblijvend bezoek aan een opticien-optometrist voor een gratis ogentest*. De lijst met deelnemende opticiens vind je op www.weekvanhetzien.be.

*Deze test evalueert niet de gezondheid van de ogen, ga hiervoor langs bij een oogarts.

oogtest

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Nood aan een oogtest?

Nood aan een oogtest?

Blog 7 januari 2016

Net als je jaarlijkse afspraak bij de tandarts, is een bezoek aan de oogarts aan te raden. Want ook je ogen veranderen doorheen de jaren. Wist je dat je bij Partena Ziekenfonds terugbetalingen krijgt voor een nieuwe bril, lenzen of oogcorrectie? Er is ook korting voor Partena-leden bij een hele reeks opticiens.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena