Nieuwsbericht

Gezondheidspromotie en ziektepreventie in Vlaanderen: geef je mening!

“Hoe belangrijk vind jij het dat Vlaanderen aandacht schenkt aan het bevorderen van de gezondheid en de preventie van ziekten bij burgers?” Dat wil de Vlaamse overheid graag weten naar aanleiding van de Gezondheidsconferentie Preventie op 16 en 17 december.

Nieuwe gezondheidsdoelstellingen

De gezondheidsdoelstellingen in Vlaanderen over thema’s als voeding, beweging, tabak, alcohol, … liepen eind 2015 af. Op de Gezondheidsconferentie Preventie (16-17 december) zal minister van Volksgezondheid Jo Vandeurzen daarom nieuwe doelstellingen voorstellen. En uiteraard ook de wetenschappelijk onderbouwde strategieën om die belangrijke objectieven te bereiken. 

Laat je stem horen

De Vlaamse overheid wil hierover niet in een ivoren toren beslissen. Daarom kan ook jij je mening geven via de online enquête op www.gezondheidsconferentie2016.be. Welke thema’s vind jij het belangrijkst? Moeten ook de school en de werkgever aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie doen? Je kan de vragenlijst invullen tot 18 november.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Play, pauze, stop

Play, pauze, stop

Nieuwsberichten 30 mei 2016

Heeft jouw kind straks een sms-duim, tabletnek of gamepols? Te veel uren per dag op tablet, computer of smartphone bezig zijn, is niet goed voor je gezondheid. De website playpauzestop.be geeft tips voor gezond beeldschermgebruik voor kinderen en jongeren.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena