Nieuwsbericht

Neem deel aan de enquête om ondernemers met een zorgnood beter te ondersteunen

Een eigen zaak opstarten en verderzetten is allesbehalve vanzelfsprekend. Zeker niet als je kampt met een handicap of chronische ziekte. Om de noden van deze ondernemers in kaart te brengen, voert de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) een enquête uit. 

Op naar beter beleid

De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) wil werk maken van een betere ondersteuning van zelfstandige ondernemers met een handicap, mentale kwetsbaarheid of chronische ziekte. Behoor jij tot die doelgroep? Was je eerder zelfstandige of heb je plannen in die richting? Vul dan zeker de enquête in en laat weten hoe het beleid in de toekomst beter kan. 

Meer info

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Regeling voor adoptieverlof versterkt sinds 2019

Nieuwsberichten 13 augustus 2019

Sinds 1 januari 2019 is het recht op adoptieverlof flink uitgebreid, zowel voor werknemers als zelfstandigen. Zo hangt de maximumduur niet langer af van de leeftijd van het geadopteerde kind. Elke adoptieouder heeft nu altijd recht op maximaal 6 weken adoptieverlof. De belangrijkste veranderingen in een notendop!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena