Nieuwsbericht

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Partena Hulp in huis werd zonet bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Partena als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid. 

‘Investors in people’ is een internationale standaard. Om dit label toe te kennen, worden individuele bedrijven gewogen ten opzichte van die standaard. Partena Hulp in huis werd doorgelicht door een externe partij aan de hand van onder andere, een grote online bevraging en kwalitatieve diepte-interviews van de medewerkers. De erkenning wordt toegekend voor 3 jaar. 

Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. 
Directeur Partena Hulp in huis, Kristel Bracke

Onderscheidend strategisch HR-beleid

Sinds 2006 behaalt Partena Ziekenfonds deze erkenning met al haar business units, waaronder Partena Hulp in huis. Dat Partena Hulp in huis nu zelfstandig het zilveren accreditatieniveau krijgt, toont aan dat zij binnen de sector een onderscheidend strategisch HR-beleid voeren. 

Directeur Kristel Bracke van Partena Hulp in huis reageert: “Ik ben ontzettend fier dat Partena Hulp in huis het zilveren “Investors in People” label behaalt. Het bevestigt dat we een stabiele werkgever zijn die duurzaam investeert in mensen. Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. We blijven sterk inzetten op erkenning en waardering voor onze medewerkers. Onze poetshulpen en verzorgenden een warm onthaal geven, een evenwichtig ontwikkelingsplan, correcte en tijdige verloning  dragen daar allemaal toe bij.We zijn dan ook blij met de campagne “Ik toon respect” die het Werkbaarheidsfonds recent lanceerde en die we graag mee ondersteunen.” 

Werken bij Partena Hulp in huis

Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp? Bekijk de hier getuigenissen van onze medewerkers en ontdek de voordelen van een job bij Partena Hulp in huis!

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Regeling voor adoptieverlof versterkt sinds 2019

Nieuwsberichten 13 augustus 2019

Sinds 1 januari 2019 is het recht op adoptieverlof flink uitgebreid, zowel voor werknemers als zelfstandigen. Zo hangt de maximumduur niet langer af van de leeftijd van het geadopteerde kind. Elke adoptieouder heeft nu altijd recht op maximaal 6 weken adoptieverlof. De belangrijkste veranderingen in een notendop!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena