Nieuwsbericht

Betaal je een supplement bij de tandarts? Ga het online na!

Betaal jij een supplement bij je tandarts? Vele mensen zullen het antwoord op die vraag schuldig moeten blijven. Daar brengt de online supplemententeller van Test-Aankoop nu verandering in. 

Uitstel om financiële redenen

De Onafhankelijke Ziekenfondsen kaartten het eerder al aan in een studie: ongeveer 1 op de 2 Belgen gaat niet jaarlijks op controlebezoek bij de tandarts. Waarom schuiven mensen dat tandartsbezoek op de lange baan? Financiële redenen spelen ongetwijfeld een rol. Een eerder onderzoek van Test-Aankoop wees al uit dat 7 op de 10 patiënten vinden dat hun tandarts hen onvoldoende informeert over de aangerekende kosten. 

Doe de (supplementen)test

Nagaan of je een supplement hebt betaald, is heel simpel.

Raadpleeg de online supplemententeller van Test Aankoop. Geef enkele gegevens van je getuigschrift voor verstrekte hulp in. Daarna kom je onmiddellijk te weten of je een supplement hebt betaald en welke prestaties de tandarts heeft aangerekend. Met deze tool wil Test-Aankoop vooral de nood aan meer transparantie en tariefzekerheid hoger op de politieke agenda plaatsen.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Vier op tien stelt tandzorg uit wegens te duur

Nieuwsberichten 7 november 2017

Uit onderzoek van Partena Ziekenfonds blijkt dat maar liefst 4 op 10 ondervraagden tandzorg uitstelt uit schrik voor de hoge kosten. Steeds meer mensen nemen daarom een tandverzekering. Wie wel een tandverzekering heeft, laat dan weer vaak zorgen uitvoeren die hij of zij anders uit zou stellen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena