Blog

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Deze persoonlijke aanpak vinden wij bij Partena Ziekenfonds belangrijk. Daarom kan iedereen bij ons terecht met zijn of haar vraag. Weet ook dat onze sociale dienstverlening steeds gratis is en dat je nergens op een lange wachtlijst belandt.

De manier waarop ons dossier is behandeld betreffende communicatie, afspraken, deskundigheid, enz ... is ronduit schitterend. Het klinkt cliché maar door de aanpak van de medewerkers zijn we nog meer overtuigd. Wij blijven alvast aan boord van het "Partena-schip!
Gunter

Wat doet sociale zorgverlening? 

Onze sociale zorgverlening helpt voornamelijk ouderen, personen met een handicap of een chronische ziekte. Zij kunnen doorgaans een extra handje hulp gebruiken. Daarom staan onze mensen steeds klaar om mensen te begeleiden met hun specifieke noden. Zij ondersteunen, adviseren en helpen jou ook om je sociale tegemoetkoming te regelen. Zij helpen onderzoeken op welke voordelen je recht hebt en brengen het nodige papierwerk voor jou in orde.  

Hoe helpt Partena Ziekenfonds? 

Wordt de trap te gevaarlijk voor je ouders? Ben je wel eens ongerust wanneer iemand uit je naaste omgeving met een chronische ziekte of een handicap alleen thuis blijft? Wij nemen die bezorgdheid weg. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onze sociale dienstverlening helpt je hier vooruit. Van aanpassingen in het huis naar het voorzien van thuiszorg, het kan allemaal voor jou worden geregeld. Net als jij vinden wij een veilige omgeving een enormerg belangrijke factor.

Daarom voorzien wij ook een uitgebreid aanbod aan persoonlijke alarmsystemen, aangepast aan de behoeften van de persoon in kwestie. Uiteraard is dat niet het enige waarvoor je bij Partena Ziekenfonds  terecht kunt. Kijk op onze sociale dienstverlening  en ontdek waarbij wij je kunnen helpen. Voor extra vragen kun je dagelijks terecht bij onze mensen. Of je nu naar ons kantoor komt, de telefoon neemt of een mailtje stuurt, we helpen je te allen tijde verder. 

thuiszorg ouderen

Gerelateerde categorieën

Hospitalisatie & revalidatie

Alles over ziekenhuisopname,
revalidatie, ziekenhuisbevalling, en 
onze hospitalisatieverzekering.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De mantelzorger maakt het verschil in iemands leven

De mantelzorger maakt het verschil in iemands leven

Blog 27 januari 2016

Het kan soms snel gaan. Een ziekte, een ongeval, de start van een therapie en een revalidatie kunnen ervoor zorgen dat je plots hulp nodig hebt. Gelukkig zijn er heel wat mensen die de zorg voor die persoon met veel plezier op zich nemen. Mantelzorgers, zoals dat heet. Maar wat als jij er binnenkort eentje wordt?

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena