Blog

Onze culinaire partners

Voor onze suikervrije recepten werken we samen met professionele partners. Ze leggen elk hun eigen klemtonen, maar zijn allemaal fervent voorstander van gezond, maar vooral: lékker eten. Zij bewijzen dat suikervrij eten ook een feest kan zijn.

Wie zijn ze?

Maak kennis met voedingsexpert Sandra Bekkari van Sana, online bakkerij 'Madam Bakster' en hotelschool Ter Groene Poorte.

Recepten

Voedingsexpert Sandra Bekkari

Voedingsexpert Sandra Bekkari, oprichter van voedingsadviesbureau Sana, tekende een concept uit dat je succesvol begeleidt naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Sandra publiceerde al een paar boeken over gezonde voeding. De Sana-consulenten, allen gediplomeerde voedingsdeskundigen en/of diëtisten, worden geselecteerd op basis van hun kennis en kwaliteiten, zijn intern opgeleid en worden op regelmatige basis bijgeschoold volgens het Sana-concept.

Voedingsinstituut Ter Groene Poorte

Ter Groene Poorte is op de eerste plaats een dagschool. Hoewel de vlag 'voedingsinstituut' misschien nog beter de lading denkt. Want Ter Groene Poorte heeft alle voedingsberoepen in huis. Ze pikken altijd de nieuwste gastronomische trends op en volgen trends op de voet. 

Ga naar de website van Ter Groene Poorte.

Ter Groene Poorte
 

Madam Bakster

Madam Bakster ontstond uit het persoonlijke verhaal van oprichtster Laura. Al van kinds af aan heeft Laura een gezonde obsessie voor voeding. En dan voornamelijk desserts. Als ze niet met haar neus in de boeken zat, was ze op zondagmiddagen voornamelijk in de keuken te vinden, met de handen in het deeg. Bij vrienden en familie kreeg ze zo al snel de bijnaam 'Madam Bakster'. Met haar online bakkerij bewijst ze dat suikervrije patisserie ook overheerlijk kan zijn.

Ga naar de website van Madam Bakster.

Meer weten over suiker?

Reken op de Suiker-reflex van Partena Ziekenfonds. Doe de Suikertest, en ontdek je suikerprofiel. Volg het Stappenplan, en leer minder suiker te eten in 21 dagen. Goed op weg om minder suiker te eten? Controleer het met de Suikerbarometer.

 
 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena