Blog

5 tips voor de lenteschoonmaak

Als de natuur buiten aan vernieuwing werkt, inspireert dat om ook binnen wat opfriswerk te doen. Deze 5 items verdienen alvast jaarlijks wat extra aandacht als je aan het poetsen slaat.

Een extra poetsbeurt 

Vaatwasser

Reinig je vaatwasser door de machine op het warmste programma te laten draaien, zonder vuile vaat uiteraard. Doe eventueel een theelepel (baking) soda in het zeepbakje voor een extra schitterend resultaat.

Airco in de auto

Ga in de lente even bij de garage langs om de luchtkoeling van je auto te laten reinigen. Zo vermijd je dat de airco pollen en mijten gaat rondblazen bij de eerste warme zomerdag.  

Beeldschermen

Even afstoffen is goed, maar af en toe verdienen digitale toestellen en beeldschermen wat extra aandacht. Hou schermen proper met een product dat er speciaal voor gemaakt is. Spuit het product vanop een ruime afstand op de beeldschermen en poets met een zachte doek.

Espressomachine

De grootste vijand van je koffiemachine: kalk! Om goed te zijn ontkalk je een espressomachine best 1 keer per maand met een speciaal ontkalkingsproduct. Doe je dat niet, maak er dan zeker bij je lenteschoonmaak tijd voor. Laat de machine na de poetsbeurt een paar keer zonder koffie doorlopen om na te spoelen.

Inox

Inox blijft langer mooi als je het af en toe reinigt met een speciaal reinigingsproduct. Dat legt een beschermend laagje op het oppervlak. 

Hulp nodig?

De poetshulpen van Partena Hulp in huis helpen je graag om je huis schoon te houden. Heb je al een poetshulp, maar kun je extra hulp gebruiken voor de lenteschoonmaak? Vraag dan extra uren poetshulp aan via je consulententeam.

Alles wat je moet weten over poets- en strijkhulp

Ben je op zoek naar poets-of strijkhulp? Wil meer weten over dienstencheques? Al deze informatie vind je terug in onze gratis gids. Deze gids legt in een notendop uit wat je moet weten over hulp in huis.

ebook poetshulp

Poetshulp inschrijven

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Huishouden

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.

Dienstencheques

Alles wat je moet weten over dienstencheques in 2016

Weet je niet wat eerst te doen? Geef je werk dan voor een stukje uit handen en laat Partena Hulp in huis je hierbij helpen. Dankzij onze hulp in huis kan je jouw huishoudelijke taken zoals poetsen of strijken uitbesteden. Betalen doe je gemakkelijk met dienstencheques. Want dienstencheques zijn in 2016 nog steeds van de partij. Wat er verandert op 1 januari, hoe je ze kan bestellen en wat je ermee kan betalen: je leest het allemaal hier.

Poetstips

Poets- en strijkhulp met Partena

Je houdt van een proper huis, maar poetsen is verre van je hobby? Met een poetshulp van Partena Hulp in huis hoef je je over de wekelijkse schoonmaak alvast geen zorgen te maken. Maar hoe hou je je huis tussendoor netjes? Met deze infographic geven we je tips voor een proper en opgeruimd huis.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena