Blog

Ik verwacht dat mijn hele gezin op elk moment even goed verzekerd is

Als je via je job mensen ziet die geldproblemen krijgen wegens ziekte, dan weet je dat je best goed verzekerd bent. Dankzij Hospitalia Continuïteit blijven Ilse en haar man levenslang betaalbaar verzekerd tegen ziekenhuiskosten, ook bij een jobwissel, en na hun pensioen. En hun kinderen stapten voordelig over op Hospitalia Plus als ze op eigen benen gingen staan.

In haar job ziet Ilse soms hoe mensen in geldproblemen belanden wegens ziekte of een ongeval.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en je bent maar beter goed verzekerd op elk moment

Geluk en ongeluk

“Ik heb lang op slachtofferonthaal gewerkt. Daar zie je dat geluk en ongeluk heel dicht bij elkaar kunnen liggen. Begrijp me niet verkeerd: ik ben absoluut geen pessimist. Maar ik heb wel al gezien dat het snel kan verkeren, en dat je ook op minder goede situaties voorbereid moet zijn. Vandaar dat ik altijd bewust bezig ben geweest met het uitkiezen van de juiste verzekeringen: je zorgt maar beter dat je op alles voorzien bent. Dan kun je gerust zijn.”

Het hele gezin goed verzekerd

“Toen onze dochter Silke bijna afgestudeerd was, ben ik beginnen informeren naar een goede hospitalisatieverzekering voor haar. Een vriendin raadde mij aan om de wachtpolis Hospitalia Continuïteit te nemen, bovenop mijn hospitalisatieverzekering via het werk: zo zou Silke voordelig en zonder extra vragenlijst kunnen instappen bij Hospitalia Plus als ze alleen zou gaan wonen. Tegelijk hoorde ik van collega’s dat zo’n wachtpolis ideaal is voor na je pensioen."

"Als je nog een nieuwe hospitalisatieverzekering moet nemen als je al gepensioneerd bent, betaal je hele hoge instaptarieven. Hospitalia Continuïteit was voor mij op dat moment een keuze die voor de hand lag.  Silke is goed verzekerd, en wij zijn zeker van een betaalbare verzekering na ons pensioen. En toen Filip onlangs een knieprothese nodig had, ontdekten we dat Continuïteit ook nu al een extra terugbetaling voorziet. Dat is mooi meegenomen. “

“Dat heel ons gezin op elk moment goed verzekerd is, vind ik heel belangrijk. Ik wil gewoon gerust kunnen zijn. En voor de prijs van Continuïteit moet je het niet laten. Zeker als je een hospitalisatieverzekering hebt via het werk. Dan weegt die kleine extra premie niet zwaar door in je budget. Als ik kijk hoeveel mensen in mijn omgeving betalen voor een privé-verzekering, dan vind ik dat wij voor een mooi bedrag toch heel goed verzekerd zijn.”

Ontdek hier Hospitalia Continuïteit 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Ik verwacht later gewoon gerust te kunnen zijn

Ik verwacht later gewoon gerust te kunnen zijn

Blog 24 juni 2019

Als je loopbaan in volle ontwikkeling is, is het fijn om wat extra zekerheid achter de hand te houden. Dankzij wachtpolis Hospitalia Continuïteit is Maarten nu al extra beschermd tegen hoge ziekenhuiskosten, bovenop de verzekering via z'n werkgever. En hij blijft ook later gegarandeerd betaalbaar verzekerd, bij een jobwissel, en zelfs na z'n pensioen.

Wachtpolis Hospitalia Continuïteit:  je vangnet als de hospitalisatieverzekering van je werk wegvalt

Wachtpolis Hospitalia Continuïteit: je vangnet als de hospitalisatieverzekering van je werk wegvalt

Blog 11 juni 2019

Een operatie, een bevalling, hospitalisatie bij ziekte … De kans dat je gezin met een ziekenhuisopname te maken krijgt, is groot. De kosten lopen dan al snel hoog op, dus is een hospitalisatieverzekering geen overbodige luxe. Veel mensen krijgen er eentje cadeau van het werk. Beslist interessant, ook voor je partner en/of kinderen. Maar wat als de hospitalisatieverzekering van je werkgever stopt, bijvoorbeeld bij ontslag of je pensioen?

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena