Blog

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Gezinszorg biedt poetshulp voor zorgbehoevenden

Er gaat niets boven de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Maar thuis wonen is niet altijd even makkelijk. Word je ouder, ben je pas bevallen, of ben je ziek, dan kunnen dagelijkse activiteiten een opgave zijn. Partena Gezinszorg biedt met z'n team van poetshulpen voor zorgbehoevenden graag een helpende hand om het je thuis zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer dan poetshulp alleen

Partena Gezinszorg is meer dan gespecialiseerde poetshulp alleen. Iedereen die door fysieke, psychische of sociale problemen thuis niet alle taken kan uitoefenen, kan een beroep doen op de gediplomeerde verzorgenden van Partena Gezinszorg. Zij nemen huishoudelijke, verzorgende of administratieve taken van je over. Al die hulpverlening gebeurt in teamverband. Onze verzorgenden werken nauw samen met hunpoetshulp-collega’s. En onze maatschappelijk werkers stemmen alle hulp mooi op elkaar af.

Reken op Gezinszorg

  • Poetshulp afgestemd op je persoonlijke behoeften.
  • Voor korte of langere tijd.
  • Zowel voor jonge gezinnen (kraamzorg), in palliatieve situaties (palliatieve zorg), of bij bejaarden (bejaardenzorg).
  • Zij staan in voor persoonsverzorging, huishoudelijke hulp, poetshulp en psychosociale ondersteuning.

"De mensen van Gezinszorg zijn goud waard"

Rosa: “Toen mijn man de ziekte van Parkinson kreeg, mocht hij niet langer met de auto rijden. Ik vroeg een verzorgende aan via Partena Gezinszorg om samen boodschappen te doen. Toen het slechter ging met mijn man, kwam onze vaste verzorgende elke dag langs. Hij hielp mijn man bij het eten en wassen, en ging af en toe met hem wandelen. Zo kon ik mijn man thuis blijven verzorgen, wat anders niet mogelijk was geweest. De mensen van Gezinszorg zijn goud waard.” 

Vraag poetshulp voor zorgbehoevenden, of Gezinszorg aan 

Werken als poetshulp voor Partena Gezinszorg?

"Kleine wondertjes"

Kristof“Ik werk bij Partena Gezinszorg als verzorgende. Een prachtige job! Weet je wat het meest deugd doet in mijn werk? Dat ik er gewoon ben voor de ander, dat ik eens luister, troost of dat we samen eens goed lachen. Die kleine wondertjes, dat is waarom ik het doe. Die glimlach op het gelaat van de cliënt, als haar of zijn keukentje weer blinkt. Die stralende ogen als mijn maaltijd weer eens smaakt! Je voelt dat je welkom bent en het is altijd leuk om een lichtpuntje te zijn in het leven van een ander.”

Wil jij poetshulp bieden bij klanten die zorg nodig hebben?

Wij versterken ons team van Gezinszorg voortdurend, en bieden jou:
  • een stabiele planning 
  • aantrekkelijke loonvoorwaarden 
  • werk in je buurt 

Meer info via info@partena-gezinszorg.be of T. 09 269 85 90.

Alles wat je moet weten over poets- en strijkhulp

Ben je op zoek naar poets-of strijkhulp? Wil meer weten over dienstencheques? Al deze informatie vind je terug in onze gratis gids. Deze gids legt in een notendop uit wat je moet weten over hulp in huis.

Poetshulp Thuiszorg

Zorg nodig? 

Vraag thuiszorg aan via ons contactformulier.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

multidisciplinair overleg thuiszorg

Multidisciplinair overleg

Een thuiszorgsituatie kan complex zijn. Dankzij het multidisciplinair overleg kunnen we de hulpverlening en de noden van de patiënt nauwkeurig op elkaar afstemmen.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wat is kraamzorg nu precies?

Wat is kraamzorg nu precies?

Blog 28 november 2015

Vandaag mag een kersverse mama drie nachten op de materniteit blijven. Vroeger was dat gemiddeld 4,5 dagen. De vraag naar postnatale thuiszorg wordt dus steeds groter. Dat merken we ook bij Partena Gezinszorg. Maar weet jij wat kraamzorg nu precies is? Onze infographic legt het je uit.

We helpen je vooruit

We helpen je vooruit

Blog 23 december 2015

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena