Blog

Ga voor de Groepsuitdaging

Vorm een team met vrienden, familie, collega’s, … : de Groepsuitdaging van de Suiker-reflex is de ideale manier om elkaar te motiveren en te kiezen voor een leven met minder suiker!

Daag je vrienden uit

Samen een gemeenschappelijk doel bereiken is makkelijker dan alleen. Zoek je wat extra motivatie om gezonder en evenwichtiger te eten? Vind je het leuker om in groep aan een gezondere levensstijl te werken?  Of wil je graag je hele gezin gezonder zien eten? 

Dan is de Groepsuitdaging van de Partena Suiker-reflex iets voor jou! Stel een team samen en werk in groep in 21 dagen aan een gezond suikergebruik. 

Zo werkt het

Een groep maken is makkelijk:

  • Je doet zelf de Suikertest en nodigt nadien je vrienden, gezinsleden of collega's uit om ook de Suikertest te doen, en samen een team te vormen. 
  • Wie de uitdaging aanneemt, doet daarna ook de Suikertest, en sluit zich aan bij de groep.
  • Jullie kunnen op elk moment de vooruitgang van de groep opvolgen via de Suikerbarometer

Stel nu je team samen

Aarzel niet: Doe de Suikertest, ontdek je suikerprofiel, en schrijf je met je vrienden, collega's of familie in voor de Groepsuitdaging:

  • Nodig je teamleden uit via e-mail.
  • Maak een groep aan nadat je hun bevestiging hebt ontvangen.
  • Volg jullie groepsresultaat.
Groepsuitdaging Suiker-reflex

Hoe evolueert je suikergebruik?

Blijf gemotiveerd,
Volg je vorderingen op!

Over suiker

Hoeveel suiker mag je per dag eten? Welke soorten suiker zijn er? Hoe kun je op een gezonde manier minder suiker eten? Ontdek het hier. 

Welke soorten suiker bestaan er?

Welke soorten suiker bestaan er?

Blog 18 mei 2016

Suikers behoren tot de familie van de koolhydraten. Maar de ene suiker is de andere niet. Welke soorten suikers bestaan er? Wat zijn snelle en trage suikers? En wat is het verschil tussen suiker en suikers? 

Zo eet je makkelijk minder suiker

Zo eet je makkelijk minder suiker

Blog 18 mei 2016

Weet je welk suikertype je zelf bent? Doe de Suikertest, en volg het stappenplan op maat van jouw suikertype. Wil je graag minder suiker eten: hoe begin je er dan aan? Deze basisregels maken het alvast een stuk makkelijker. 

Meer weten over suiker?

Reken op de Suiker-reflex van Partena Ziekenfonds. Doe de Suikertest, en ontdek je suikerprofiel. Volg het Stappenplan, en leer minder suiker te eten in 21 dagen. Goed op weg om minder suiker te eten? Controleer het met de Suikerbarometer.

 
 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena