Blog

Implantaten of eigen weefsel

Implantaten of eigen weefsel

Blog 8 februari 2019

Toen de meisjes oud genoeg waren en wat zelfstandiger waren, ging ik op zoek naar een plastisch chirurg. Mijn mama had 15 jaar eerder een borstreconstructie met DIEP flap methode ondergaan. Bij die techniek wordt na de amputatie het weefsel van de buik microchirurgisch getransplanteerd naar de borstregio waar het wordt gemodelleerd tot een nieuwe borst.

Populair
Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

Sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Populair
Steunzolen op maat: een podoloog aan het woord

Steunzolen op maat: een podoloog aan het woord

Blog 13 februari 2019

Heb je last van hielspoor, platvoeten of holvoeten? Dan kan een steunzool op maat soelaas bieden. Maar de kostprijs van een steunzool kan al best oplopen tot zo’n 150 euro. Kun je je steunzolen laten terugbetalen? En hoe gaat een podoloog juist te werk? We zochten het even voor je uit en gingen te rade bij podologe Els Pauwels.

Wat te doen bij griep

Wat te doen bij griep

Blog 3 februari 2019

Tijdens de jaarlijkse griepperiode, van oktober tot april, is de kans op besmetting met het griepvirus het grootst. We bespreken hier de verschillende griepsymptomen; vertellen je of je medicatie kan nemen, en geven advies over de griepvaccinatie.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena