Blog

Waarom vaccineren nog steeds zo belangrijk is

Waarom vaccineren nog steeds zo belangrijk is

Blog 9 april 2019

Gedurende de eerste 18 jaar van ons leven krijgen we vaccinaties tegen wel 12 verschillende ziektes. Zo krijgen we inentingen tegen: difterie, kinkhoest, tetanus, polio, mazelen, rodehond, hepatitis B, enzovoort. Ondanks al deze inentingen is er slechts één vaccin verplicht, namelijk dat tegen kinderverlamming of poliomyelitis. Maar daar stop het niet: ook als volwassene kunnen sommige vaccinaties van belang zijn.

Populair
Mag ik een koekje?

Mag ik een koekje?

Blog 17 april 2019

Je kind helpen om gezond te eten: het kan een uitdaging zijn. Wat zijn gezonde tussendoortjes, en hoe help je je kind om er ook blij mee te zijn?

Gastblogger Pilar DDay De operatie

Gastblogger Pilar DDay De operatie

Blog 4 april 2019

Ik moest me op 31 oktober 2015 's morgens om half zeven nuchter melden in het ziekenhuis. De operatie zou om negen uur beginnen. Eenmaal geïnstalleerd op de afdeling plastische heelkunde kreeg ik een operatieschort, witte steunkousen en een lekker warme badjas... 

Gastblogger Hanne: Wereld Autisme Dag

Gastblogger Hanne: Wereld Autisme Dag

Blog 1 april 2019

Op 2 april is het Wereld Autisme Dag. We vroegen daarom aan Hanne, een van onze klanten uit onze televisiespot, of zij een blog wou schrijven over de manier waarop zij, als jonge vrouw met autisme, het dagdagelijkse leven ervaart: 'Wanneer ik naar buiten ga, buiten mijn vertrouwde omgeving, weet ik dat ik mij zal moeten inspannen om "normaal" te zijn.'

Gastblogger Gerrit: Maatschappelijk werker in de kijker: op huisbezoek

Gastblogger Gerrit: Maatschappelijk werker in de kijker: op huisbezoek

Blog 13 maart 2019

Naar aanleiding van de dag van de maatschappelijk werker zetten we maatschappelijk dienstverleners in de kijker. Mensen die zich dag in dag uit inzetten om problemen van anderen op te lossen of te voorkomen. Vandaag gaan we mee op huisbezoek met maatschappelijk werker Gerrit, die een bezoekje brengt aan een gezin met een zoon met meervoudige beperking.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena