Activiteit

Workshops Meer veerkracht bij stress of tegenslag (Kortrijk)

Iedereen heeft twijfels, angsten en zorgen. Ook van stress of tegenslag blijf je niet bespaard. Bij de meesten is dit tijdelijk en niet bovenmatig. Erover praten, helpt om een negatieve ervaring een plaats te geven. Maar soms is er meer nodig. En daarover praten is vaak niet gemakkelijk.

Tijdens deze interactieve en belevingsgerichte workshops vertrek je vanuit je huidige situatie. Hoe zit het met bij je draagkracht en draaglast? Hoe ga je om met stress of tegenslag? Je maakt kennis met diverse manieren van denken en handelen die je kunnen helpen om je veerkracht te versterken zodat je beter om te gaan met stress en tegenslag. Verwacht je aan een mix van oefeningen, gesprek, theorie en verstilling, met af en toe een vleugje humor.

Wanneer

Zaterdag 15 juni 2019 van 10u tot 16u30


Waar

Vormingplus, Wandelweg 11, 8500 Kortrijk


Prijs

25 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena