Activiteit

Workshop Vind je evenwicht in de zorg (Tildonk)

Zorgen voor anderen is sterk cultureel bepaald. Je kunt je ertoe verplicht voelen. En soms wordt het gewoon opgelegd. Het is ook een natuurlijke behoefte. En je kunt er ook voor kiezen. In een tijd waarin autonomie en zelfontwikkeling op de voorgrond staan, kan dat een grote uitdaging zijn.

Als je te veel zorgt voor anderen dan put je jezelf uit. Dan ga je op zoek naar manieren om minder te zorgen voor anderen of soms zelfs helemaal niet meer. Maar is dat wel goed voor jezelf?
Kun je in deze uitersten een evenwicht vinden? En hoe pak je dat dan aan? Hoe kan je in verbinding blijven met jezelf en met de ander? Tijdens deze interactieve workshop krijg je van Leen Muylkens, psycholoog en gezins-en relatietherapeut hierover heel wat praktische tips.

Wanneer

Vrijdag 21 september 2018 van 9u30 tot 16u30


Waar

Zaal ISALA, 3de verdieping, Engelenburcht, Kruineikestraat 5b, 3150 Tildonk (Haacht)


Prijs

55 euro / persoon (incl.lunch)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via www.zorgsaam.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena