Activiteit

Workshop Re-integratie na langdurige ziekte (Kessel-Lo)

Terugkeren naar het werk na een afwezigheid wegens ziekte of ongeval verloopt meestal vlot en zonder noemenswaardige problemen. Bij een afwezigheid van langer dan een maand is dat anders. Want na de eerste maand komen de vragen. Vanaf de vierde maand arbeidsongeschiktheid is een goede voorbereiding en begeleiding meer dan welkom. Misschien is je goesting en aandacht voor werkhervatting dan ook al wat afgenomen. Dat kan, zeker als je nog een intensief revalidatieprogramma volgt of als je uitbehandeld maar nog niet genezen bent.

Tijdens deze interactieve workshop verneem je meer over de mogelijkheden van re-integratie op het werk na een afwezigheid wegens ziekte of ongeval. Je verneemt meer over de do’s- and-don’ts van re-integratie. Je krijgt heel wat praktische tips voor een goede voorbereiding en begeleiding om je re-integratietraject vlot én met goesting te laten verlopen.

De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers. Maximum 10 deelnemers.

Wanneer

vrijdag 5 oktober 2018 van 18u tot 20u30


Waar

Kompas, Diestsesteenweg 49, 3010 Kessel-Lo


Prijs

42 euro / persoon (exclusief BTW)


Registreer

Inschrijving is verplicht en kan via info@loopbaankompas.be of via de website van Loopbaankompas

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena