Activiteit

Workshop Make-up your Mind (Buizingen)

Ben je ziek dan gaat het op mentaal vlak vaak minder. Een behandeling of ziekte kan je uiterlijk veranderen. Zie je er niet goed uit dan tast dat je zelfbeeld aan.

Heb je al gemerkt wat make-up met je doet en met anderen? Anderen zien je beter. Je voelt je zekerder. Make-up helpt ook om je zwakke punten te verhullen. Dat versterkt je vertrouwen en zelfbeeld.

In deze workshop krijg je van make-up artist Sophie Fastenaekels heel wat tips om mooi en verzorgd voor de dag te komen. Op vlak van make-up betekent dat soms een verandering in je routine. Om er goed uit te zien en om je goed in je vel te voelen heb je vaak niet veel nodig.

Wanneer

Woensdag 27 maart 2019 van 14u30 tot 16u30


Waar

Geynstbos 45, 1501 Buizingen


Prijs

49 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via sophiefastenaekels@gmail.com.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena