Activiteit

Workshop Leven zonder afval (Oostende)

Met afval hebben we allemaal te maken. Is het is geen blik, glas of karton, dan is het plastiek of papier. Voedsel of drank zonder verpakking kopen, dat is haast ondenkbaar. Als je die verpakking niet kunt hergebruiken dan wordt het afval.

Afval moet je sorteren, verzamelen en wegbrengen. Dat vraagt allemaal veel tijd, geld en ruimte. Leven met minder afval, doe je niet alleen voor je portemonnee maar ook voor de natuur maar ook voor je eigen gezondheid. Want afval leidt tot bodem-, water- en luchtverontreiniging. Het trekt ook ongedierte aan. Verlost afkicken van plastiek je ook van je ongezonde leefstijl?

Tijdens deze interactieve workshop zet Veerle Colle je op weg naar een leven zonder afval. Je krijgt van haar heel wat gemakkelijke en goedkope tips om zo veel mogelijk afval te reduceren. Ook hulpmiddelen zoals de Zero Waste Kit komen aan bod.

Wanneer

Donderdag 23 mei 2019 van 19u tot 21u


Waar

Vormingplus, Sint-Niklaasstraat 8, 8400 Oostende


Prijs

5 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Oostende-Westhoek.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: About yesterday

Gastblogger Pilar: About yesterday

Blog 29 april 2019

Ik had er een helse nacht op zitten zonder slaap. Ik kon me amper bewegen en vond geen houding die de pijn wat dragelijker maakte. Op mijn rug blijven liggen lukte niet aangezien ik dan door de druk op mijn borstbeen het gevoel kreeg dat ik niet kon ademen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena